I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Saznajte zašto je važno odabrati pravu školu

– Strategija razvoja obrazovanja u Srbiji do 2020.godine predviđa promene u obrazovanju, posebno u visokom. Treba obezbediti oko 200.000 eura da bi se te promene realizovale. Došli smo do podatka, da direktni i indirektni troškovi  obrazovanja prosečnog osnovca, godišnje 173.850 dinara ili oko 1450 eura, u sistemu našeg besplatnog školovanja. A godišnja školarina na privatnim fakultetima kreće se od 1500 evra. Znanje je u savremenom svetu vrednovano kao pokretačka snaga kako siromašnih, tako i bogatih zemalja. Na žalost, kod nas, znanje nije na vrhu lestvice, jer su materijalne stvari i pitanja danas ideal većine ljudi u Srbiji, započinje razgovor za I love Zrenjanin vlasnica Škole stranog jezika „Focus“ Svetlana Tomašev, sa kojom smo pričali o vrednostima obrazovanja.

U prehodnim tekstovima upoznali smo javnost o radu škole „Focus“, o tome po čemu se ova škola izdvaja od drugih, koliko su posvećeni svakom kandidatu, koliko ulažu u nastavu, nastavna sredstva, usavršavanje kadra, koliko prate i osluškuju potrebe sugrađana i globalne promene na polju učenja stranih jezika.

– Naravno, uvek se susrećemo sa prvim i jedinim pitanjem, potencijalnog kandidata, koliko košta kurs? Ali zar ne bi trebalo pitati, koji je način rada, kvalitet nastavnog kadra, pouzdanost knjiga, uslovi rada, standardi koje škola poštuje….No, živimo u Srbiji i kako ne pitati za cenu, ali šalu na stranu. Kada se plate svi računi i odvoji novac za hranu, ostaje tako malo za privatne časove muzike, stranog jezika, plivanje, fudbal…Zato smo doneli odluku, da naše cene budu između realnih mogućnosti naših kandidata, vrednosti usluga u istoj grani poslovanja i naših osnovnih režijskih troškova. Svake školske godine, rukovodstvo škole odabere jednog ili dva kandidata, čije školovanje je gratis. Svakako da su kriterijumi opšti napredak, marljivost i predani individualni rad u prethodnoj godini, kaže Svetlana Tomašev.

U „Focusu“ žele da njihovi kandidati budu sigurni da će škola ispuniti sve što smo im je obećano kada su prvi put dobili informacije, da uče jezik u prijatnoj atmosferi, da će im profesor pružiti deo sebe, biti i psiholog i drug – upravo ono što se ne plaća novcem.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Verujem, da će naši sugrađani pametno odabrati, ne po blizini škole, i sa onim stavom “pa valjda ću nešto naučiti”, jer to nije prihvatljivo, kaže naša sagovornica.

Maskenbal, koji je ova škola tradicionalno organizovala ove godine povodom „Noći veštica“ upravo je pokazao sve o čemu smo razgovarali – maksimalnu brigu o kandidatima i njihovo neprocenjivo zadovoljstvo.

noc-vestica3 noc-vestica noc-vestica00 noc-vestica0 noc-vestica1 noc-vestica2

ŠKOLA STRANIH JEZIKA “FOCUS”

PUPINOVA 16, Zrenjanin

023/512 255

www.focusschool.rs

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh