I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Saznajte šta je elektronski (ee) otpad i kome ga prodati

Hostić-reciklaža-400x400Firma Hostić reciklaža nastavlja akciju sakupljanja, odnosno otkupa ee (elektronskog) otpada na teritoriji grada Zrenjanina. 

Ukoliko ste zainteresovani da zaradite oslobađajući se otpada i da potvrdite izreku da je „nečije smeće drugome blago“, možete ih kontaktirati kako biste pridobili neophodne ifnormacije i počeli da zarađujete, bilo da se radi o osnovnoj ili dodatnoj zaradi, što zavisi samo od Vas.

Hostrić reciklaža trenutno sprovodi veliku akciju otkupa ee otpada sa cenama višim od 20% od redovnih. Uz ovu akciju vrši se i besplatan transport, odnosno izlazak na teren.

U akciju su uključeni i brojni partneri ove firme koji vam prilikom otkupa nude popste na raznorazne usluge koje vrše.

Kontakt telefon +381 (0)60 455 00 65

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pre nego što ih pozovete, objavljujemo listu ee otpada, kako biste imali poptuni dojam da li ga posedujete u kući i da li ga možete unovčiti.

LISTA ELEKTRIČNIH I ELEKTRONSKIH PROIZVODA RAZVRSTANIH PO RAZREDIMA ELEKTRIČNE I ELEKTRONSKE OPREME

1. Veliki kućni aparati:

– veliki rashladni uređaji i ostali veliki uređaji za hlađenje, konzerviranje i odlaganje hrane, mašine za pranje veša, mašine za sušenje veša, mašine za pranje posuđa, ugradne rerne, električni šporet, električne ringle, mikrotalasne peći, ostali veliki uređaji za kuvanje i pripremu hrane, električni uređaji za grejanje, termoakumulacione peći, električni radijatori, ostali veliki uređaji za grejanje soba, kreveta i nameštaja za sedenje, električni ventilatori, uređaji za klimatizaciju prostorija, druga oprema za provetravanje i oprema za klimatizaciju i drugi aparati.

2. Mali kućni aparati:

– uređaji za čišćenje tepiha, ostali uređaji za čišćenje, uređaji za šivenje, pletenje, tkanje i ostalu obradu tkanine, pegle i ostali uređaji za peglanje i drugo održavanje odeće, mlinovi, aparati za kafu i uređaji za otvaranje i zatvaranje posuda i ambalaže, električni noževi, uređaji za šišanje, sušenje kose, pranje zuba, brijanje, masiranje i ostali uređaji za negu, satovi, ručni satovi i uređaji za merenje, pokazivanje i zapisivanje vremena i drugi aparati.

3. Oprema za IT i telekomunikacije:

– centralizovana obrada podataka, veliki računari, mini računari,  štamparske jedinice, lična računarska oprema, lični računari (CPE, miš, monitor i tastatura uključeni), prenosni računari, laptop (CPE, miš, monitor i tastatura uključeni), računari tipa „notebook“, računari notepad, oprema za kopiranje, električne i elektronske pisaće mašine, džepni i stoni kalkulatori i drugi proizvodi i oprema za prikupljanje, odlaganje, obradu i predstavljanje podataka ili komuniciranje podacima elektronskim putem, korisnički terminali i sistemi, faks-uređaji, teleks-uređaji, javni telefoni (s karticama, žetonima, novčanicama), bežični telefoni, mobilni telefoni, automatske sekretarice, ostali proizvodi ili oprema za telekomunikacioni prenos zvuka, slika ili drugih podataka putem telekomunikacija.

4. Oprema široke potrošnje za razonodu:

– radio aparati, televizijski aparati, videokamere, videorekorderi, audio pojačala, muzički instrumenti i ostali proizvodi ili oprema za snimanje ili reprodukciju zvuka ili slika, uključujući signale ili druge tehnologije za distribuciju zvuka i slike, osim telekomunikacionih.

5. Oprema za osvetljenje:

– rasvetna tela za fluorescentne sijalice, osim sijalica za domaćinstvo, ravne fluorescentne sijalice, kompaktne fluorescentne sijalice, sijalice visokog pritiska uključujući sijalice sa natrijumovim parama i metalhalidne sijalice, natrijumove sijalice niskog pritiska, ostala rasvetna oprema ili oprema za širenje ili kontrolu svetla, osim sijalica sa žarećom niti, sijalice sa žarećom niti i druga oprema.

6. Električni i elektronski alati (osim velikih nepomičnih industrijskih alata):

– šivaće mašine, oprema za okretanje, mlevenje, brušenje, poliranje, struganje, rezanje, sečenje, bušenje, probijanje, previjanje, savijanje ili za sličnu obradu drveta, metala i drugih materijala, alati za zakivanje, spajanje ekserima, spajanje šrafovima ili skidanje zakivaka, eksera, šrafova ili za slične namene, alati za zavarivanje, lemljenje i sličnu upotrebu, oprema za peskarenje, nanošenje, raspršivanje i ostalu obradu tečnim ili gasovitim – alati za košenje ili za druge baštenske poslove i drugi alati i pomoćna sredstva.

7. Igračke, sprave za rekreaciju (razonodu);

– električni vozići, odnosno garniture trkačkih automobilčića,  ručne konzole za video igre, kompjuteri za biciklizam, ronjenje, trčanje, veslanje, sportska oprema sa električnim ili elektronskim komponentama, automati za igranje na metalni novac, i druge igračke, video igrice i sportska oprema.

8. Medicinski pomoćni aparati

(osim velikih nepokretnih terapijskih i dijagnostičkih uređaja, implantiranih proizvoda i proizvoda koji mogu prouzrokovati infekciju):

– radioterapijska oprema, kardiološki uređaji, uređaji za dijalizu, plućni ventilatori, uređaji nuklearne medicine, laboratorijska oprema za dijagnozu in vitro, aparati za analizu, aparati za hlađenje, uređaji za ispitivanje oplodnje, drugi aparati za otkrivanje, sprečavanje, praćenje, obradu, ublažavanje bolesti, povreda.

9. Instrumenti za praćenje i nadzor:

– detektori dima, regulatori zagrevanja, uređaji za merenje, vaganje ili baždarenje za domaćinstvo ili laboratorije, ostali instrumenti za praćenje i kontrolu koji se upotrebljavaju u industrijskim instalacijama ( na kontrolnim pločama) i drugi instrumenti za praćenje i nadzor.

10. Automati:

– automati za tople napitke, automati za boce ili limenke koje sadrže topla ili hladna pića, automati za čvrste proizvode, bankomati, svi uređaji koji automatski izdaju sve vrste proizvoda i drugi automati.

 

Hostić reciklaža – vaš eko partner!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh