I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Savršen vid bez naočara

Tehnološki napredak u oblasti medicine otvorio je brojne mogućnosti, a pomak je naročito vidljiv u oftalmologiji.

Danas postoje različiti načini kojima se može ukloniti visoka dioptrija i postići savršen vid bez nošenja naočara i kontaktnih sočiva.

kuca-zdravlja1

LASERSKO UKLANJANJE DIOPTRIJE

Intervencija koja iz godine u godinu postaje sve popularnija, a kojoj se do sada podvrgnulo preko 40 miliona ljudi širom sveta jeste lasersko uklanjanje dioptrije. U pitanju je potpuno bezbolna i pouzdana intervencija koja traje svega 10-ak minuta i izvodi se u lokalnoj kapljičnoj anesteziji, a efekat je praktično trenutačan. Ukoliko se intervencija vrši LASIK metodom, gotovo puna vidna oštrina postiže se već prvog dana nakon operacije, a ukoliko se intervencija radi PRK metodom, efekat se postiže u roku od nekoliko dana.

Nakon 5-6 dana pacijent se može vratiti uobičajenim životnim aktivnostima i poslu ukoliko isti obavlja u čistoj sredini, dok teže fizičke poslove i sportske aktivnosti može obavljati nakon 2-3 nedelje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Laserom je moguće ukloniti sledeće dioptrije: dalekovidost do +5.0, kratkovidost do -10.0 i astigmatizam do +/-5.0.

Više o laserskom skidanju dioptrije saznajte OVDE

kuca-zdravlja2

UGRADNJA INTRAOKULARNIH SOČIVA

Kod pacijenata sa većom dioptrijom, ugradnja intraokularnih sočiva u prednju očnu komoru pokazala je do sada najbolje rezultate. Preporučuje se pacijentima sa stabilnom dioptrijom do -23.5 kod kratkovidosti i do +12.0 kod dalekovidosti, kao i kod osoba sa tankom rožnjačom koje zbog navedenog nisu dobri kandidati za lasersko uklanjanje dioptrije.

Ova sočiva se postavljaju preko prirodnog očnog sočiva, čime se ne ometa prirodna akomodacija oka (sposobnost izoštravanja slike i na daljinu i na različite udaljenosti na blizinu, bez obzira na to gde se posmatrani predmet nalazi).

Operacija traje 15-ak minuta, vrši se u lokalnoj anesteziji i spada u jednodnevnu hirurgiju, što podrazumeva da pacijent nakon operativnog zahvata odlazi kući.

O ugradnji faknih sočiva pročitajte OVDE

kuca-zdravlja

UGRADNJA MULTIFOKALNIH SOČIVA

Za osobe starije od 40. godina preporučuje se ugradnja multifokalnih intraokularnih sočiva, koja omogućavaju dobar vid i na daljinu i na blizinu, bez potrebe za nošenjem naočara ili uz njihovu minimalnu upotrebu – kod čitanja veoma sitnog teksta ili za izrazito precizan rad na blizu pri slabijem osvetljenju. Ugradnja ovih sočiva vrši se na oba oka, a operacija je bezbolna i izvodi se u lokalnoj, kapljičnoj anesteziji, u uslovima jednodnevne hirurgije.

Više o ugradnji multifokalnih sočiva pročitajte OVDE

Sve pomenute usluge već duži niz godina veoma uspešno pruža stručni tim očnog centra “Perfect Vision” iz Subotice (poliklinika “Kuća zdravlja”).

U želji da svojim pacijentima finansijski olakšaju korišćenje njihovih usluga, centar „Perfect Vision“ poklanja 25% popusta na lasersko uklanjanje dioptrije i 20% popusta na ugradnju multifokalnih intraokularnih sočiva.

Takođe, omogućeno je i plaćanje na odloženo, i do 12 mesečnih rata bez kamate, kreditnim karticama Komercijalne banke.

Očni centar “Perfect Vision” (poliklinika “Kuća zdravlja”)

Senćanski put 15, Subotica

Tel: 024/55-75-75

www.perfectvision.rs

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh