I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Savremena svetska oftalmologija u centru Subotice

„Perfect Vision“ je očni centar poliklinike „Kuća zdravlja“, sa sedištem u Subotici.

Osnovan je 2010. godine sa ciljem unapređenja kvaliteta oftalmološke zdravstvene zaštite u regionu, primenom najsavremenijih metoda u dijagnostici i lečenju. Nekada skromna ordinacija, „Perfect Vision“ danas predstavlja jedan od vodećih oftalmoloških centara u Vojvodini.

kuca-zdravlja-spolja

Ono što čini „srce“ ovog centra svakako je stručni i iskusni tim lekara, predvođen dr Brankom Ivošević, koji čine tri stalno zaposlena oftalmologa i tri oftalmologa konsultanta sa Instituta za očne bolesti iz Beograda i Klinike za očne bolesti iz Novog Sada.

Organizacijom i opremljenošću prostora, očni centar “Kuće zdravlja” zadovoljava najmodernije standarde. Operacioni blok, ambulante, laserski i dijagnostički kabineti kao i sve prateće prostorije, opremljeni su najsavremenijim aparatima, zahvaljujući čemu se u ovoj klinici vrše i najzahtevnije operacije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

kuca-zdravlja-ocni-pregledi

Među brojnim uslugama koje pružaju, izdvajamo: lasersko uklanjanje dioptrije, ultrazvučnu operaciju katarakte, ugradnju svih vrsta sočiva kao i multifokalnih intraokularnih sočiva, rano otkrivanje i najsavremenije lečenje glaukoma (povišenog očnog pritiska), lečenje senilne degeneracije žute mrlje, lasersku zaštitu vida kod dijabetičara i mnoge druge.

– Usluga koju bih posebno istakla je lasersko uklanjanje dioptrije, kao oblast u kojoj imamo izuzetne reference. Najsavremenijim laserom uspešno operišemo kratkovidost, dalekovidost i astigmatizam. Intervencija je bezbolna i pouzdana, traje svega 10 minuta i izvodi se u lokalnoj kapljičnoj anesteziji. Odmah nakon operacije se postiže efekat jasnog vida, kaže dr Ivošević.

O uspešnosti ove intervencije svedoče i mnogobrojni pacijenti, kojima je dr Ivošević zauvek promenila život.

– Prošlo je skoro mesec dana od laserskog skidanja dioptrije i iskreno mogu da tvrdim da su rezultati maksimalno zadovoljavajući. Prosto sam iznenađena koliko dobro vidim i volela bih da sam ovo ranije uradila, otkrila nam je Sanja Milićević iz Novog Sada.

kuca-zdravlja-operaciona-sala

U „KUĆU ZDRAVLJA“ DOLAZE PACIJENTI IZ CELOG REGIONA

U očnom centru “Kuće zdravlja” najčešće izvođena intervencija je ultrazvučna operacija katarakte (sive mrene).

Povoljne cene, široka ponuda kvalitetnih sočiva i brza procedura bez čekanja, razlozi su što u ovu kliniku dolaze pacijenti iz celog regiona. Takođe, ovo je jedan od retkih oftalmoloških centara u kom se vrši ugradnja specijalnih multifokalnih intraokularnih sočiva, koja omogućavaju dobar vid na sve udaljenosti, bez nošenja naočara.

– Došla sam čak iz Osjeka u Suboticu da operiram kataraktu. Veoma sam zadovoljna i vid mi je odličan. Cjelokupno osoblje je srdačno, prijatno i pristupačno za pacijente. Hvala im na svemu! Oni su 5*!,  reči su Čehulić Mire, penzionerke iz Osjeka.

kuca-zdravlja-operacija

Ono što ovu subotičku kliniku naročito izdvaja su brojne akcije, popusti, nagradne igre i druge pogodnosti kojima nastoje da svojim pacijentima finansijski olakšaju korišćenje njihovih usluga.

U toku je akcija “Uz popust ili na rate – Vi birate” na lasersko uklanjanje dioptrije, kao i popust od 20% na operaciju katarakte sa ugradnjom multifokalnih intraokularnih sočiva.

kuca-zdravlja-recepcija

Očni centar “Perfect Vision” (poliklinika “Kuća zdravlja”)

Senćanski put 15, Subotica

Tel: 024/55-75-75

www.perfectvision.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh