I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Salon kvalitetnog nameštaja Benfil ponovo otvorio svoja vrata kupcima (FOTO)

Novosadski salon nameštaja koji iza sebe ima dugu tradiciju izrade u dugovečnih garnitura, stolova, regala i drugog nameštaja, nakon duže pauze ponovo je otvorio svoja vrata kupcima u Zrenjaninu.

Salon nameštaja Benfil danas se nalazi na istoj lokaciji kao ranije, no ovoga puta je preseljen sprat iznad svečane ˝Park sale˝.

SALON NAMEŠTAJA ZRENJANIN

Veoma nam je drago što smo se nakon pauze vratili u Zrenjanin i što našim sugrađanima možemo da ponudimo kvalitetan i unikatan nameštaj. Već sada u ponudi imamo najmodernije modele dvoseda, troseda, ugaonih garnitura, trpezarijskih stolova kao i svega ostalog što je jednom kupcu potrebno, poručili su ispred salona nameštaja Benfil.

Samostalna proizvodnja tapaciranog nameštaja

Kako iz Benfila navode, svoje proizvode ističu po kvalitetu, a poseban akcenat stavljaju na činjenicu da tapacirani nameštaj sami proizvode.

Ponosni smo na našu proizvodnju koja sa sobom donosi pre svega kvalitet, a nakon toga i pristupačne cene, dodali su.

Dodatne pogodonosti u Benfilu

Za sve korisnike svečane ˝Park sale˝, pomenuti salon nameštaja obezbedio je posebne akcije i popuste.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ukoliko se odlučite da u ˝Park sali˝ organizujete bilo kakvu proslavu ili svečanost, dobićete vaučer koji sa sobom donosi 10% popusta na kompletan asortiman koji u našem salonu možete pronaći. Pored ovih, pripremamo još mnogo pogodnosti i iznenađenja, za kraj su dodali.

Radno vreme

radnim danima 09h-17h  a subotom od 09-14h

Za više informacija i kompletnu ponudu posetite njihovu facebook stranicu, a možete ih kontaktirati putem telefona na broj 063/89-86-819

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh