I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aldebaran

Salon Aldebaran : Negovane ruke i lepi nokti

U salonu Aldebaran ovih dana sprovodi se velika akcija nege ruku – dubinski piling i parafinsko pakovanje koji odmah daju vidljivi efekat. Tim kozmetičara podseća da se često zadovoljavamo samo upotrebom neke od hranjivih krema u kućnoj varijanti što nije dovoljno za kožu koja se svakodnevno forsira. Ne treba zaboraviti koliko puta ruke samou u toku  jednog dana dođu u kontakt sa brojnim nečistoćama koje nisu vidljive golim okom kao i sa hemijskim sredstvima poput deterdženata za pranje. Tretman ruku podrazumeva  utrljavanje piling mase kojom se odstranjuje gornji odumrli sloj kože a istovremeno se oslobađa put da hranljivi sastojci prodru u kožu  i počnu da deluju. Na tako pripremljenu kožu nanosi se topao parafin koji  poboljšava cirkulaciju i trenutno omekšava umornu i ispucalu kožu. Nakon toga, sređuju se zanoktice i nokatna ploča koja usled tretiranja lakovima za nokte često ima masan sloj.

Slaba nokatna ploča više nije problem-kvalitetnim gelovima nokat se ojačava ili se radi izlivanje kojim se nokat produžava. Žene se često odlučuju za ovu tehniku s obzirom da im ona obezbeđuje uredan izgled noktiju oko tri nedelje. Za to vreme, s obzirom na trajnost gela koji se nanosi u raznim bojama, nema potrebe za nanošenjem običnog laka za nokte koji se brzo skida. Izgled noktiju je posebna “avantura” u kojoj žene vole da eksperimentišu. U Aldebaranu su nas stavili na “slatke muke” – trebalo je odlučiti se između primamljivih fluorescentnih boja koje su apsolutni hit ovog leta i raznovrsnih savršenih motiva koji predstavljaju mala umetnička dela na noktima. Odlučili smo se za ljubičastu boju u metalik varijanti koja se ispostavila pravom kombinacijom za večernji izlazak. Izgled lepih i odmornih ruku bio je više nego dobra preporuka svakoj ženi da bar jednom mesečno sebi priušti ovaj sjajan tretman.

Osim toga, u kozmetičkom salonu Aldebaran u toku je velika akcija sunčanja u solarijumu s čokoladnim lampama gde je svaki peti tretman potpuno besplatan!

  

Kozmetički salon Aldebaran, TC Bagljaš kod nadvožnjaka

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

023/531.481    063/811.65.41

Radno vreme 10-21h radnim danima, 10-16h subotom


Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh