I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Dodatni popust na preostale datume u svečanoj ˝Park˝ sali [7 SLIKA]

Svečana sala u centru grada i kojom su Zrenjaninci oduševljeni, ˝Park˝ sala, za određene datume u narednom periodu nudi pogodnosti koja će se dopasti mnogima – dodatni popust na preostale slobodne datume.

PARK SALA ZRENJANIN

Bajkovit prostor za vaše venčanje na dva nivoa za preko 170 gostiju (maksimalno 320 gostiju)

Iako je za većinu datuma ostalo još malo vremena, popularna sala u kojoj je puno Zrenjaninaca proslavilo svoje najvažnije trenutke nudi dodatni popust na sledeće datume u 2018.-oj godini :

  • 25. Maj
  • 02. Jun
  • 09. Jun

Veoma nam je drago što nam je do sada zaista velik broj sugrađana pružio poverenje, te smo iz tog razloga odlučili da tri datuma koja su nam preostala damo po akcijskim cenama i sa popustom, kao znak zahvalnosti našim Zrenjanincima, poručili su iz svečane ˝Park˝ sale.

Sve proslave

Proslave i rođendani, krštenja …

rodjendan-18

18. rođendan Park sala

Naš prvobitan plan svakako jeste bio da Park sala postane savršeno mesto za venčanje zbog specifičnosti prostora na dva nivoa, međutim ubrzo su na naše veliko zadovoljstvo stizali zahtevi za druge vrste proslava, te smo uspešno realizovali mnogo proslava 18. rođendana, krštenja i privatnih zabava.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Zakazno mnoštvo termina već za 2019. godinu

Kako iz ˝Park˝ svečane sale navode, već sada je zakazano pregršt termina u 2019. godini.

Verujemo da je broj već sada zakazanih termina za narednu godinu pokazatelj koliko nam je Zrenjaninaca ukazalo poverenje, dodali su.

POGODNA ZA NAJVEĆE PROSLAVE / VELIKI PARKING

  • Pun kapacitet je 320 sedećih mesta
  • Parking je obezbeđen za sve goste

Da sve protekne po planu gostima i korisnicima je veoma bitno, ali i organizatorima svečane sale Park koji svakoj proslavi pristupaju izuzetno profesionalno.

Pažnja obraća na najsitnije detalje zbog čega su se vrlo brzo izdvojili kao jedna od najpouzdanijih u našem gradu, i zbog čega je veliki broj parova, kao i roditelja svoje poverenje prepustilo njima.

KONTAKT TELEFON


Telefon za sve informacije o slobodnim terminima, akutelnim popustima je 063.506.740

PARK SALA ZA PROSLAVE I VENČANJA NA FEJSBUKU I INSTAGRAMU

Više informacija o Park svečanoj sali možete dobijati ukoliko lajkujete njihovu fejsbuk stranicu ili zapratite njihov instagram profil.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh