I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

U bajkovitoj sali „Park“ još par slobodnih termina za 2017. godinu

Sjajan prostor u okolini Karađorđevog parka, svečana sala „Park“ posle više od godinu dana rada stekla je poverenje brojnih mladenaca koji su baš na ovom mestu proslavili sklapanje braka.

Ako ste poželeli da vaše venčanje – svadba budu drugačiji i da sam prostor da specifičnost vašem najvažnijem danu u životu, ovo je prava svečana sala za tu namenu.

sala za vencanja zrenjanin park 00021

POGODNA ZA NAJVEĆA VENČANJA / VELIKI PARKING

  • Pun kapacitet je 320 sedećih mesta.
  • Parking je obezbeđen za sve goste.

svecana sala park5

  • Svesni smo da svako kada staje na ludi kamen taj datum dugo u životu čeka, o njemu mašta i baš zbog toga ceo tim naše Park sale usmeren je bio ka jednom cilju a on je „sve mora biti savršeno“. Mislimo da smo baš zbog ovog pristupa stekli poverenje brojnih mladenaca, ističu organizatori venčanja i vlasnici Park sale.

sala za vencanja zrenjanin park 00012

sala za vencanja zrenjanin park 00013

Svoje najvažnije životne trenutke, mladenci dele i putem društvenih mreža.

– Želeli smo da naše venčanje bude moderno, svedeno na pravu dekoraciju bez onih klasičnih „svadbarskih elemenata“ i Park sala se savršeno uklopila i postala naš izbor. Brzo i lako smo se sve dogovorili i budućim mladencima takođe preporučujemo da sudbonosno da kažu baš na ovom mestu, istakli su Maja i Dule.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

sala-za-vencanja-zrenjanin-00001

FINALNA ZAKAZIVANJA U TOKU – JOŠ PAR SLOBODNIH DATUMA U 2017. GODINI

Ukoliko želite da svoje venčanje proslavite u Park sali u 2017. godini, preporuka organizatora je da zakažete što pre jer je za ovu godinu ostalo svega par slobodnih datuma.

sala za vencanja zrenjanin park 00025

– Pretpostavili smo da će naš prostor na dva nivoa, ugodan ambijent, bajkovite dekoracije i blizina centra Zrenjanina uticati povolno na naše poslovanje, ali smo izuzetno pozitivno iznenađeni činjenicom da smo za manje od godinu dana uspešno organizovali veliki broj venčanja u našoj Park sali, a posebno smo ponosni na reči hvale koje nam upućuju mladenci nakon što se slegnu utisci.

sala-park-zrenjanin

Slika Park sale / pred venčanje

– Čast nam je što smo u mogućnosti da potencijalnim mladencima ponudimo sve na jednom mestu, kako kvalitet usluge i ambijenta, tako i ostale sitnice na koje smo mislili, poručuju iz menadžmenta novog ugostiteljskog objekta, istakli su organizatori venčanja u Park sali.

Sala poseduje uređaje za signaliziranje požara kao i sistem WiFi interneta koji je potpuno besplatan za sve goste.

vencanje-zrenjanin

Kontakt telefon za rezervaciju datuma i sve informacije 0638986819 i 063506740

Proslavite Vaše radosne trenutke u svečanoj Sali ‘’Park’’.

Kod Karađorđevog stadiona

Kod Karađorđevog stadiona

SVE O PARK SALI I REZERVACIJAMA SAZNAJTE OVDE.

Više informacija o Park svečanoj sali možete dobijati ukoliko lajkujete njihovu fejsbuk stranicu ili zapratite njihov instagram profil.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh