I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Parfimerija Iva već slavi rođendan Aviva – popusti do 50 % cele nedelje

Parfimerija IVA je od nedavno, sa proširenjem Aviv parka, svoju delatnost preselila u ovaj poznati zrenjaninski šoping centar, koji slavi svoj četvrti rođendan u subotu, 21. septembra.

Iz parfimerije IVA poručuju da su počeli sa sniženjima cele ove nedelje i da će akcija trajati sve do nedelje, 22. septembra (a ne samo u subotu, 21. septembra).

Da podsetimo, originalni parfemi imaju sniženja u rasponu od 10 – 50%, a i roba široke potrošnje je ove nedelje po akcijskim cenama.

Tako. na primer, dezodorans Dove ovde možete kupiti za 199 dinara, Fa za 150 dinara i još mnogo toga po cenama. koje su za ovu priliku specijalno snižene!

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Za sminku brenda Bourjois akcija je trenutno na pudere čak – 35 % .Od danas, ista akcija kreće i za Max Factor, a ostala šminka će u subotu, 21. septembra, biti na popustu 20%.

I za Aviv park, kao i za parfimeriju Iva, ova nedelja je posebno svečana. Parfimerija Iva slavi preseljenje u novi centar grada, a Aviv svoj četvrti rođendan uspešnog poslovanja!

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh