I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Shopping Family – u moru modela i boja pronađite idealne patike za vas

Patike su najpopularjiji vid obuće iz više razloga. To je višenamenska obuća koju možete nositi u svim prilikama, koja je dugotrajna i izdržljiva.

Danas patike ne nosimo isključivo kada se bavimo sportskim aktivnostima, već u najrazličitijim prilikama. Takođe, patike su neverovatno udobne, lagane i prijatne za nošenje i zbog toga svi vole da imaju udoban par patika u svom cipelarniku.

U Robnoj kući Shopping Family ima veliki izbor patika za svaku prigodu.

Patike za svaki dan treba da nose titulu najudobnije obuće koje imamo. Podrazumeva se da ćemo je nositi svaki dan i zato je najvažnije da one budu udobne i kvalitetne.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.


Ako imate mogućnost da nosite patike na posao, onda ste vi pravi srećnik. Za posao je vrlo bitno da izaberete patike, koje su što jednostavnije i da vas ne stežu.


Za one, kojima nisu baš dozvoljene patike, a ipak nikako ne mogu od njih da se odvoje, postoji to neko rešenje koje je negde između patika i cipela.


Sposobnost ove vrste obuće da se uklapa uz najrazličitije odevne kombinacije još jedan je itekako važan razlog, koji doprinosi njihovoj velikoj popularnosti.
U Robnoj kući Shopping Family imate veliki broj modela patika, od najrazličitijih materijala i u raznovrsnim bojama.

U moru modela i boja, skoro za svakog se može naći idealan par patika.

RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 10 – 18 h

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh