I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

„Kamel“ – restoran koji 23 godine nudi isključivo kvalitetnu hranu

Broj ugostiteljskih objekata u kojima možete poručiti  hranu u našem gradu je sve veći, ali broj onih u kojima hranu pripremaju isključivo profesionalci se nažalost ipak ne povećava.

Jedan od malobrojinih koji nude isključivo kvalitetnu uslugu, svakako je restoran Kamel,  koji  25. septembra obeleževa dvadset i tri godine  poslovanja.

Ovaj restoran nacionalne kuhinje ušuškan u Karađođrevom parku pored gradskog stadiona, nenametljivo je, uz puno ljubavi i truda izgradio posebno mesto u srcima, kako starijih tako i mlađih Zrenjaninaca.

Ovo je restoran gde Zrenjaninci sa ponosom dovode svoje goste, a razlozi tome su hrana  dobrog ukusa i kvaliteta ali i prijatna atmosfera koju pravi ljubazno osoblje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U Kamelu se oseti ta neka pozitivna enegrija koja je rezultat velikog broja lepih trenutaka koje su Zrenjanici doživeli na ovom mestu.

Zrenjaninci su se venčavali, ručali, večerali kada su im bile godišnjice braka, proslavljali rođenje deteta, proslavljali krštenje i osamnaeste rođendane dece čak i dočekali da njihova deca proslave venčanje u istom tom restoranu – Kamel

 

Odgovor rukovodstva na pitanje, kako opstati toliki niz godina je istina i rad.

Nikoga u životu ne trebate lagati a posebno ne gosta. Mi volimo da je sve pošteno i tako i radimo , na primer Karađorđeva šnicla se pravi od mesa krmenadle, naša je uvek bila takva, nismo kao neki da bih smanjili troškove ubacivali meso buta. U kuhinji se mogu raditi razne zamene jela,  ali to nije dobro.  Mi nismo ulagali u „šminku“ nego u kvalitet namirnica. „, poručili su iz restorana Kamel.

Ragu čorba

Ćuretina u sosu od višanja

ZAŠTITNI ZNAK – KAMELOVA RAGU ČORBA I PUNJENA VEŠALICA

Ovaj restoran posećivao je i dalje posećuje veliki broj sportista, kako onih koji su trenirali na stadionu i sportskoj hali,  tako i onih koji su snagu za svoje uspehe pronalazili u Kamelovim „dobrim“  porcijama.

Pohovani kačkavalj

Palačinka „Smile“

Mnogo je i poznatih ličnosti svraćalo i danas svaća u ovoj restoran. Ono što nikako ne propuste je da se okrepe  „Kamel Ragu“ čorbom. Pored nje i Zrenjaninci ali i gosti iz dugih naselja vole da poruče Punjenu rolovanu vešalicu ili „Kamel šniclu“.

Punjena rolovana vešalica

Pored ukusne hrane u ovom restoranu očekuju vas konobari „starog kova“  na prvom mestu profesionalni i veoma ljubazni, spremni da se u toku vašeg boravka u ovom restoranu osećate prijatno i rasterećeno i često umeju da do suza zasmeju gosta. Većina njih u ovom restoranu radi dugi niz godina i postala je njegov nezamenjiv deo.

Piletina sa susamom

PRVI U ZRENJANINU POVEĆALI NORMATIVE I UVELI PRILOGE UZ ROŠTILJ

Mlađi možda ne znaju, ali ovaj restoran  zasigurno prekretnica u ugostiteljstvu našeg grada. Davne 1995.  godine Kamel  je prvi ponudio vanstandardnu normu mesa po porciji koja iznosi 300g i dan danas je obimnija od porcija većine restorana. Pored toga prvi je ponudio i priloge uz jela koji tada nisu bili u ponudi i koje većina restorana ni dan danas nema.

Ponuda jela restorana Kamel zasniva se na nacionalnoj kuhinji i isključivo po „školskim“ receptima tj. po pravilima kuvarstva, a što podrazumeva,  da se prilikom priprame hrane, koriste najkvalitetnije namirnice i da kompromisa kada je hrana u pitanju nema, nema zamene, isključivo kvalitet.

Pored toga što se trude da gostima daju samo kvalitet, kuvari ovog restorana svoja znanja nesebično su delili na generacije mladih učenika koji su dolazili na praksu u ovaj restoran, a bilo ih je više stotina.

Karađorđeva šnicla

SPECIJALITETI DANA

Carska rebarca

Restoran Kamel svakog dana pored standardne ponude jela gostima nudi i nova koja mogu probati samo tog dana. Neka od tih jela su:

  • Teletina Ala Kamel
  • Carska rebarca
  • Jagnjetina ispod sača
  • Špikovani but
  • Sočna pileća krilca

Špikovani but

Restoran Kamel nalazi se u ulici  Karađorđev Trg  100

Radno vreme je svakog dana  od 8 do 24 časa

Kontakt: 023/511420

Kamel šnicla

Beef salata

Ukoliko želite da pogledate više slika ovog restorana posetite njihovoj Facebook stranici ili Instagram profilu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh