I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Otvoren novi koncept restoran koji će oduševiti ukuse mnogih Zrenjaninaca

Kako bi zdraviji način ishrane došao do izražaja i Zrenjanince upoznao sa mnogim čarima drugačijeg načina pripreme hrane, naš grad je postao bogatiji za potpuno nov koncept kafe i restorana restorana -˝Baccata˝.

„Baccata“, na zadovoljstvo mnogih Zrenjaninaca, bavi se pripremom izbalansiranih obroka na način koji zahteva minimalnu termičku obradu uz korišćenje kvalitetnih namirnica koje obezbeđuju optimalan unos nutrijenata važnih za svakodnevni život.

Ako ste pomislili da zdraviji obroci nisu ukusni, prevarili ste se, svako jelo u “Baccati“ je osmišljeno sa velikom pažnjom i sa puno dobre energije tako da ukus itekako obećava.

“Ono na šta smo ponosni je činjenica da je veliki broj obroka plod domaće radinosti koja izlazi iz naše kuhinje, tako da naši sugrađani imaju priliku da probaju “homemade“ granolu, kao i bademovo mleko, naše domaće sendviče i peciva bez dodavanja štetnih sastojaka, domaće njoke i taljatele, razne namaze i “dressinge“. Na kraju, tu su i poslastice koje pravimo sa puno ljubavi, neke od njih su klasici kao što je “Cheese-cake“, “Tiramisu“ ili čokoladni mus, ali pravimo i zdrave kolače koji ne sadrže brašno, jaja, industrijski šećer. Zagovaramo politiku ˝kupuj domaće˝ i verujemo da upravo te domaće namirnice daju našoj hrani poseban ukus i kvalitet, poručili su iz ˝Baccate˝.

Specijalna termička obrada hrane uz poseban standard prilikom pripremanja jela

Kako iz “Baccata-e˝ dodaju, prilikom pripreme svakog jela se primenjuje specijalan način termičke obrade kako bi hrana zadržala maksimalan broj hranljivih vrednosti, ostala sveža i ukusna.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Takođe, moram da istaknem da su jela iz naše kuhinje standardizovana, tako da će svi gosti svakog puta dobiti hranu uvek pripremljenu na isti način, sa istim ukusom, izjavio je Aleksić Milan, kuvar i prijatelj ˝Baccata˝ restorana sa višegodišnjim iskustvom u najeminentnijim kuhinjama širom Evrope.

Restoran ˝Baccata˝ nije specijalizovan restoran, u svom meniju ima jela za pristalice svih načina ishrane, tako da svako može da pronađe svoj omiljeni obrok.

Pored dobre hrane u ovom novootvorenom objektu možete popiti, kako navode, kafu premijum kvaliteta, hladno ceđene sokove i unikatne ˝smutije˝. Takođe, možete uživati u ambijentu za koji su sigurni da vas neće ostaviti ravnodušnim.

Kafe i restoran se nalazi u Aviv Parku Zrenjanin.

Upoznajte se sa novootvorenim restoranom ˝Baccata˝

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh