I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Restoran koji volimo: Etno kućerak, dve godine posle

Restoran Etno kućerak u prvim danima januara proslaviće dve uspešne godine na ugostiteljskoj sceni Zrenjanina. Malo koji restoran u gradu se može pohvaliti da je za tako kratko vreme ugostio veliki broj gostiju, stranih turista i javnih ličnosti.

2013-12-29_180029

– Zadovoljan sam rezultatima koje smo ostvarili od otvaranja restorana. „Etno kućerak“ je opravdao slogan „kuća otvorenog srca“, a najvećim uspehom smatram činjenicu da smo i Zrenjanincima i turistima koji su dolazili u naš grad, pokazali vrednosti naše tradicije, starih vojvođanskih jela i dobrih vina. Najveće srpske vinarije danas ostavljaju svoja vina u našem restoranu i gosti mogu da ih degustiraju uz ukusne specijalitete po preporuci naših vrsnih kuvara, kaže vlasnik restorana Nenad Čavić.

banatski-divani

Specifičim ambijentom restorana, gostima je dočarana topla atmosfera nekadašnjih vojvođanskih kuća i salaša u kojima je trpeza bila veoma važna. I sada, na kariranim stolnjacima, u strogom centru grada, iznose se izvrsni specijaliteti iz davno zaboravljenih „lalinskih“ kuvara. Gostima ih služe „lale u belim čakširama“, toče se najbolja srpska vina, tamburaši sviraju melodije za dušu, a iz kamina pucketa vatra.

kamin

dimljena-pastrmka

Dimljena pastrmka

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

srneci-gulas

Srneći gulaš

Rođendan Etno kućerka biće proslavljen 4. januara, a kažu, tog dana gosti će uživati u brojnim specijalitetima, dobroj atmosferi i druženju do „sitnih“ sati. Za tu priliku, pevaće Milan Prunić, muzičar poznat po specifičnom izvođenju najlepših vojvođanskih pesama.

Kuća otvorenog srca – Etno Kućerak

Gimnazijska 8,  Zrenjanin

Rezervacije 023.511.786

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh