I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aldebaran

Rešite se celulita za samo 4000 dinara

O celulitu se u 99% slučajeva govori kao estetskom problemu jer deformiše kožu u ružan problem dok se manje govori o njegovoj izvornoj pojavi a to je zdravstveni problem unutar tkiva. Njegovo ispoljavanje na koži  zavisi od stanja hormona, načina života i genetike – i od osobe do osobe se drugačije manifestuje.

Ova ružna pojava nastaje kada masne ćelije prodru kroz oslabljene delove vezivnog tkiva odvajajući normalne masti od dermisa (srednjeg sloja kože) i tako ostaju ispod gornje površine kože pričinjavajući jako ružan vizuelni utisak.

Celulit pogađako 80-85% žena bez obzira na godine, telesnu težinu i građu a javlja se uglavnom na bokovima, butinama, stomaku, zadnjici i nadlakticama, upravo tamo gde je vezivno tkivo najslabije zbog čega se masne ćelije vrlo lako šire…

U Zrenjaninskom kozmetičkom salonu Aldebaran otpočela je velika letnja borba protiv celulita za samo 5500 dinara koliko ukupno košta serija od 10 ručnih masaža. Najbolji efekat se postiže dolaskom na masažu u kontinuitetu svih deset dana, kažu u ovom salonu i napominju da se pored masaže dobijaju saveti za način ishrane i unos tečnosti kako bi se postigao što bolji efekat. Od trenutka kada je počela akcija, salon posećuju uglavnom pripadnice lepšeg pola koje znaju da je celulit naročit problem leti kada se nosi kratka odeća I kada ga je vrlo teško prikriti. Rezultati se vide već posle prve serije masaža zbog čega se veliki broj žena koje su sklone nastanku celulita, i nakon vidnog poboljšanja vraćaju ne bi li održale zdravo tkivo i lep izgled kože.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Osim ručne masaže, u Aldebaranu je popularna i elektrostimulacija koja je toliko efikasna da zamenjuje i one treninge tokom kojih se troši najviše kalorija. Stimulacijom mišićnog tkiva niskofrekventnim strujama, uspešno se deluje na razgradnju masnog tkiva i sagoreva energija oslobođena iz masnoća, pojačava se protok telesnih tečnosti i poboljšava razmena materija. Istovremeno se jača mišićna struktura, daje im se čvrstoća i podiže tonus, a figuri se vraća vitkost.

Jedan tretman elektrostimulacijom košta svega 400 dinara i dovoljna je serija od 10 tretmana da bi se video pozitivan efekat.

Elektrostimulacija i ručna masaža mogu se zakazati putem brojeva  023/531.481   i  063/811.65.41     

Radno vreme 10-21h radnim danima, 10-16h subotom

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh