I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

RESTORAN KAMEL: 1. januara veselje uz muziku, ulaz slobodan – rezervacija obavezna

Na radost svih onih koji znaju kakva je atmosfera  kada se organizuje veselje u restoranu Kamel, ali i onih koji žele da se prvog dana u godini lepo provedu i provesele, restoran Kamel 1. januara organizuje veselje uz muziku .

1. JANUARA MUZIKA – ULAZ SLOBODAN UZ REZERVACIJU

PROSLAVA POČINJEU 20 ČASOVA

REZERVACIJA OBAVEZNA 023530270

Ovaj restoran u našem gradu postoji 23. godine, pored toga što je jedan od restorana koji nudi isključivo kvalitetnu hranu, za njega važi da organizuje proslave koje se pamte po super atmosferi i kvalitetnoj usluzi.

Na zahtev naših stalnih gostiju ali i zbog naše želje, odlučili smo da organizujemo poslavu 1. januara i te večeri  sa našim gostima i najmilijima proslavimo početak godine. Oni koji su dolazili kod nas znaju šta ih očekuje a onima nisu možemo reći da ih očekuje provod u lepom ambijentu uz muziku i kvalitetnu hranu i piće, poručuju iz restorana Kamel.

Svako ko bude rezervisao sto i došao na proslavu imaće priliku da konzumira hranu i piće koju želi iz ponude ovog restorana po standardnim cenama.

RESTORAN KAMEL NALAZI SE U ULICI  KARAĐORĐEV TRG  100

Kontakt: 023/530270

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ukoliko želite da pogledate više slika ovog restorana posetite njihovoj Facebook stranici ili Instagram profilu.

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh