I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Renoviran PerSu market u ulici 20. oktobar

Renovirani Persu market u ulici 20. oktobar u Zrenjaninu, svečano je otvoren u utorak 30. avgusta.  Na gotovo 200 m2 prodajnog prostora ovaj market nudi bogat asortiman svakodnevno potrebnih artikala, i time omogućava kupovinu na jednom mestu.

persu-marketi-zrenjanin-2

Ovaj Persu market spada u red onih koji su namenjeni velikim porodičnim kupovinama, ali je takođe odličan izbor i za malu, svakodnevnu kupovinu.

Znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja, dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca kao i puno poklon iznenađenja i degustacija.

Svakodnevno, ovaj Persu market nudi svojim potrošačima sveže domaće proizvode, od voća i povrća, preko najfinijih delikatesa.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

persu-marketi-zrenjanin-1

Na odeljenju hleb i peciva, svakog dana u 7h. i 16h. potrošači mogu da kupe svež hleb i pecivo proizvedeno po recepturi domaćih proizvođača.

U ovaj ovaj market svakog dana stiže sveže meso, visokog kvaliteta, koje potrošači mogu da naruče kod svog prodavca, poručuju iz kompanije Persu.

persu-marketi-zrenjanin-3

Ukoliko živite u Zrenjaninu ili ćete uskoro biti samo u prolazu, pozivamo vas da posetite novo renovirani Persu market, i osetite iskustvo ugodne i praktične kupovine sa asortimanom, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, navode iz kompanije Persu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh