I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Otvoren renoviran i proširen Gomex – ov objekat u Vršcu

Na radost potrošača, kompanija Gomex je u četvrtak, 9. jula, otvorila renovirani maloprodajni objekat u Vršcu, koji pored novog izgleda ima i više prostora.

– Potrošači će biti u prilici da uživaju u proširenoj ponudi i novom vizuelnom identitetu. Objekat je opremljen najnovijim rashladnim vitrinama i zamrzivačima, a pored najsavremenije opreme i naša pekara je dobila novi izgled, pa će vas svakog dana dočekati i sveže pečeni pekarski proizvodi, kao i nova vrsta hleba – poručuju iz kompanije Gomex.

Za ljubaznu i brzu uslugu brine se 17 zaposlenih, a u ovom objektu se, uz standardnu ponudu, uvek nalazi i odličan izbor mesa u MAP pakovanju iz Rashladno – distributivnog centra Gomex – a. Odeljenje za sveže voće i povrće je takođe prošireno. U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i u ovom, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih.

Radovi na ovom objektu su završeni u rekordno kratkom vremenskom roku, a objekat „Fontana“ je usklađen sa novim standardima za maloprodajne objekte u sistemu Gomex – a.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kompanija “Gomex” će i tokom ove godine nastaviti da obnavlja svoja prodajna mesta, kao i da im daje novi izgled i funkcionalnost.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh