I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Renoviran Gomexov objekat u ulici Cara Dušana

Renoviranjem trgovine „Gradnulica“ u ulici Cara Dušana nastavljen je veliki projekat osvežavanja i renoviranja maloprodajnih objekata kompanije Gomex.

gomexModerniji izgled ali i funkcionalniji koncept za potrebe jednostavnije kupovine potrošača imaće kako objekti u Zrenjaninu, tako i oni na teritoriji cele Vojvodine i opštine Šabac gde kompanija Gomex takođe posluje.

– Maloprodajni objekat „Gradnulica“ koji se nalazi u ulici Cara Dušana zadovoljava potrebe kupovine velikog broja potrošača i od početka je bio u planu renoviranja. Ovaj objekat proširen je za nešto više od 30 odsto jer nam je bila želja da našim kupcima ponudimo još više artikala i da u isto vreme objekat uvedemo u standarde i regulativne propise kompanije Gomex za maloprodajne objekte, rekao je marketing menadžer Nedeljko Golušin.

gomex1

Za mnoge kupce renovirani objekat je gotovo neprepoznatljiv.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Kada sam prvi put ušla nisam mogla da prepoznam da je to isti objekat u koji dolazim svakodnevno. Sada je sve modernije, na dohvat ruke, zaista sam zadovoljna, rekla je Snežana S.(54).
gomex2

gomex3

gomex4

Ovo je treći objekat u Zrenjaninu koji je od početka projekta renoviran. Pre maloprodajnog objekta „Gradnulica“ novi izgled dobili su i „Suncokret“ na Bagljašu i „Zeleno polje“ u istoimenom naselju.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh