I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Renoviran Gomexov maloprodajni objekat na Bagljašu

Veliki broj kupaca doživeo je pravo iznenađenje kada su jutros ušli u renovirani maloprodajni objekat „Gomex“ koji posluje u sklopu tržnog centra Bagljaš.

Potpuno drugačiji izgled, raspored artikala, novi vizuelni identitet osvežio je ovaj prostor u kom dnevno pazari više stotina Zrenjaninaca.

gomex-novi1

Police sa robom su sada niže te se jasno mogu videti obeleživaci u celom objektu koji pokazuju gde se koja vrsta robe nalazi – voće i povrće, sveže meso, smrznuta riba, hleb i peciva, začini, kućna hemija, odeljak za domaćinstvo i ostalo.

Ranije to nije bilo moguće jer su police praktično dosezale do plafona objekta što je uticalo i na slabiju preglednost i sporije snalaženje kupaca.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Na početku godine našim potrošačima u objektu „Suncokret“ na Bagljašu omogućili smo da kupuju u renoviranom i osveženom objektu. Ovo je dobar način da našim potrošačima povećamo zadovoljstvo prilikom kupovine. Renoviranjem smo doprineli da se asortimanski broj artikala poveća, a to je iziskivalo i povećanje broja polica i frižidera. Ugrađene su rashladne vitrine koje zadovoljavaju najviše evropske standarde i garantuju visok kvalitet mleka, mlečnih proizvoda, mesa i prerađevina, rekao je medijima marketing menadžer Nedeljko Golušin.

gomex-novi5

gomex-novi

gomex-novi3

gomex-uspravna

gomex-novi4

Ovim potezom kompanija „Gomex“ je otpočela dugoročnu akciju renoviranja objekata na teritoriji Zrenjanina, Vojvodine i Šapca i to će, prema rečima Golušina, biti jedan od prioritetnih zadataka u 2015. godini.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh