I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Ovako je izgledalo otvaranje kafea i restorana „Renesansa“ u centru

Koncept kafea i restorana“Renesansa“ koji se nalazi u centru Zrenjanina, od nedavno je nadograđen. Tim povodom upriličeno je svečano otvaranje zatvorenog tipa, a zvanicama je predstavljen novi enterijer ovog lokala, kao specijaliteti koji se nalaze na meniju.

Rene & Sansa kafe restoran zrenjanin

Ovaj lokal je od 2005. godine poslovao isključivo kao kafe, a od nedavno, renoviranjem dobio je svoju i svoju novu, restoransku dimenziju.

– Iako smo sa radom počeli početkom leta, tek sada se može reći da je to zvanično jer je letnja bašta prestala sa radom.

Ovih dana počinjemo sa promovisanjem naše ponude koja se odnosi na predstojeću sezonu jesen/zima, a sve to u potpuno renoviranom objektu. Pozivamo sve sugrađane da nas posete, istakli  su ovom lokalu.

restoran zrenjanin

Ovaj kafe i restoran nalazi se u glavnoj ulici u Zrenjaninu, u okviru TC „Renesansa“ po kom i nosi naziv, a sastoji se iz dva nivoa, prizemlja u kom se nalazi kafe  i prvog sprata gde se nalazi restoran.

goran13

Moderan enterijer je ono što se svakao okupira prvi utisak, međutim ni ljubazno osoblje nije izostalo. Ono što takođe primećujemo je i činjenica da su ovo mirno mesto već prepoznali poslovni ljudi, parovi i svi oni koji žele da na miru popričaju i skoncetrišu se na osobe za stolom, a ne na okolinu.

restoran zrenjanin centar

Na bogatom meniju preovlađuju paste, jela od mesa, salate, supe i čorbe kao i dezerti, a cene su izuzetno pristupačne.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Od osoblja saznajemo da je ovo mesto već steklo veliki broj gostiju koji baš ovde praktikuju da otpočnu svoj dan, uz pun ukus espreso kafe i jak doručak. Kako saznajemo, kao specijalitet već se izvojio „Renesansa sendvič“ sa pravom šunkom.

Nova „Renesansa“ u svom restoranskom segmentu pogodna je i za organizovanje poslovnih skupova i drugih proslava.

proslava2

Pored velikog inteziteta dnevnog svetla tokom dana koje stvara prijatan osećaj, pogleda na glavnu ulicu, restoranski deo transformiše se u još lepši ambijent noću kada u prvi plan dolazi prelepo dekorativno osvetljenje i intimnija atmosfera.

Radno vreme od ponedeljka do četvrtka je od 07.30h do 00.00h, petkom i subotom od 07.30h do 01h i nedeljom od 09h do 00.00h.

Telefon za rezervacije i informacije 023601304 ili 0605225571

Lajkujte među prvima novu stranicu i upoznajte specijalitete ovog restorana

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh