I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Tretman za potpunu revitalizaciju kose zasnovan na prirodnim sastojcima (VIDEO)

U želji da postignu jačinu, volumen i sjaj kose kao sa reklame, žene su spremne da probaju brojne preparate za negu kose koji se nude na tržištu. Često se to radi bez detaljnog čitanja deklaracija, što može dovesti kosu u još gore stanje. Tako se dešava da se već oštećena kosa dodatno umara učestalim menjanjem proizvoda za njenu negu i prekomernom upotrebom različitih hemijskih preparata. Vreme, i u hronološkom i u atmosferskom smislu, čini svoje. Stresna svakodnevica takođe.

Dobra vest je da postoje i dokazano delotvorni tretmani za revitalizaciju kose, zasnovani na prirodnim sastojcima. I nisu rezervisani samo za metropole i preduboke džepove, već se mogu zakazati i u našem gradu. Reč je o Remedy sistemu poznate italijanske firme za proizvodnju preparata za negu kose „Helen Seward”.

Pogledajte kako izgleda ova procedura.

Remedy-sistem

Fordomanija

ŠTA JE REMEDY SISTEM

Remedy sistem je profesionalan tretman za totalnu i dubinsku revitalizaciju kose. Ono što ga izdvaja i razlikuje od drugih tretmana za revitalizaciju, jeste prirodan keratin dobijen iz sadejstva sferulita i aminokiselina pšenice. Ovaj prirodni keratin predstavlja gradivni materijal koji se umeće u oštećene delove vlasi i zamenjuje oštećenu keratinsku pločicu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pored prirodnog keratina, tu su još i polifenoli belog grožđa i ulje avokada. Polifenoli belog grožđa su poznati kao jedan od najjačih antioksidansa, koji sprečavaju proces starenja kose. Ulje avokada je bogato masnim kiselinama kojima hrani kosu i daje joj mekoću, dok je istovremeno štiti od nepovoljnih faktora.

Ove aktivne materije se tretmanom ugrađuju u vlas i tokom narednih trideset dana postepeno deluju na njene oštećene delove oporavljajući ih.

KAKO IZGLEDA POSTUPAK

Tretman se radi u tri faze:

  • dubinsko pranje kose
  • nanošenje hranjive maske
  • nanošenje emulzije

Pranje se vrši šamponom koji sadrži formulu za dubinsko čišćenje kose i kože glave. Kosa se pere u pramenovima, od vrha do korena, suprotno pravcu na koji smo navikli. Masnoće i nečistoće se u potpunosti odstranjuju, čime se omogućava lakši prodor aktivnih supstanci u samu vlas.

seward mediter sampon

Filer maska od prirodnog keratina lagano se utrljava u mokru kosu od korena ka krajevima. Maska treba da odstoji na kosi 20-30 minuta.

seward mediter filer maska

Nakon toga se radi ispiranje, a na kosu se pre feniranja nanosi zaštitna emulzija. Ova emulzija slepljuje keratinske pločice vlasi, čime se hranjive materije zadržavaju i aktivno deluju unutar dlake u narednih trideset dana.

Ceo postupak traje oko sat i po vremena.

EFEKTI TRETMANA

Vlas strukturalno postaje jaka, a vizuelno sjajna. Kosa je meka i svilenkasta na dodir, hidrirana i povećanog volumena. Lako se raščešljava i oblikuje. Molekuli prirodnih hranjivih supstanci se postepeno oslobađaju, popravljaju oštećenja i revitalizuju dlaku.

pre Remedy tretmana

posle Remedy tretmana

KOME JE TRETMAN NAMENJEN

Remedy tretman je namenjen suvoj, oštećenoj i hemijski i/ili mehanički tretiranoj kosi, ali i zdravoj kosi kojoj želimo da povratimo sjaj. S obzirom na to da je sačinjen od prirodnih sastojaka, nema prepreka za njegovu primenu.

Posebno se preporučuje kao završni deo procesa kolorisanja i blajhanja kose, jer omogućuje da kosa na kraju tretmana ima čak bolji kvalitet nego pre započinjanja procesa izbeljivanja.

SPECIJALNA PONUDA

U našem gradu Remedy tretman se već neko vreme uspešno izvodi u frizerskom salonu „Bellezza allo Specchio”, koji je odlučio da tokom meseca oktobra tretman ponudi po specijalnoj ceni.

‘’Svi želimo zdravu i sjajnu kosu. Međutim, često nemamo kontinuitet u njenom pravilnom održavanju. U našim užurbanim svakodnevicama zanemarujemo uredan način života i zdravu ishranu, ne umemo uvek da odaberemo adekvatne preparate za pranje i oblikovanje kose, a u želji da svakog dana imamo idealnu frizuru, kosu izlažemo preteranom hemijskom i mehaničkom tretmanu. Kosa puno trpi i posle nekog vremena se jednostavno zamori i deluje beživotno. Remedy tretman je osmišljen da kosu revitalizuje i pomogne joj da se zaleči’’ poručuju iz salona i kafea ‘’Bellezza allo Specchio’’.

CENA REMEDY TRETMANA

Svoju kosu  možete obradovati ovim tretmanom po promotivnoj ceni od 1100 dinara za sve dužine kose.

U cenu od 1100 dinara ulazi Remedy tretman i feniranje.

Rezervaciju svog termina možete izvršiti na 061/64-65-864.

Upoznajte salon „Bellezza allo Specchio”, koji se nalazi u Nemanjinoj 18.

Pogledajte kako izgleda ovaj tretman

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh