I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Reklamni materijal : 7 ideja za poklon namenjen poslovnim partnerima

Decembar je mesec darivanja u kome razmišljamo o božićnim i novogodišnjim poklonima. Kada kažemo poklon za novu godinu, najčešće razmišljamo samo kako nešto da poklonimo najboljim prijateljima, partneru ili bližoj i daljoj rodbini, a samo retki se prisete svojih poslovnih partnera koji su direktno uticali na njihovu poslovnu godinu.

Poklon poslovnim partnerima, saradnicima, dobavljačima, može u velikoj meri pomoći vašoj firmi da se bolje pozicionira u očima pomenutih kategorija ljudi sa kojima poslujete 12 meseci godišnje.

Poklon naravno da ne mora biti skup, jer poklonu se u zube ne gleda. On može biti veoma skroman, ali kao i svaki „odradiće“ veliki posao za vašu firmu ukoliko ga obogatite logotipom , sloganom ili nekom motivacionom porukom koja odražava vašu poslovnu politiku ili poslovne stavove.

Mis komerc je pravi sagovornik kada je u pitanju ova tema. U njihovom asortimanu nalazi se sve ono što ste poželeli nekom da darujete. Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu učinilo je njihovu ponudu promotivnog i reklamnog materijala premereno svakom poslovnom subjektu, a ponajviše aktuelna ponuda okrenuta je ka promomaterijalima za koje se najčešće opredeljuju mala i srednja preduzeća.

Evo nekoliko primera poklona koje će vaše poslovne veze dodatno učvrstiti :

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

1. Kalendari

– cene se kreću od 66 dinara po komaduKalendari

2.Upaljači

– cene od 9 dinaraupaljaci

3. Hemijske olovke

– cena od 7 dinarahemisjke olovke

4. Kožni set

– cena od 2500

kozni set

5. Stoni satovi

– cena od 140 dinara

satovi

6. Vinski set

– cena od 350 dinara

vinski set

7. Rokovnik

– cena od 128 dinara

rokovnikk

U ponudi Mis komerca nalazi se i kompletan kancelarijski materijal, školski pribor, nalepnice, deklaracije, različite vrste štampe – ofser( blokovska roba), digitalna( vizit karte, pozivnice za rođendan, flajeri) i tampon ( štampa na olovkama, rokovnicima, upaljačima, satovima).

I ne zaboravite, svi volimo poklone, poručuju iz ove firme.

MIS COMERC

mis comerc logo

Vojvode Petra Bojovica

www.miscomerc.com

023/566 761

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh