I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Njeno veličanstvo Reforma – od sada i u poslastičarnici Arena

Kraljica torti, savršen spoj čokolade i oraha, najpopularnija torta svih vremena od Vardara do Triglava – njeno veličanstvo, Reforma! 

Nakon interesantnog opusa modernih torti i kolača, poslastičarnica Arena se odlučila da svoj izbor obogati starom dobrom klasikom, tortom sa velikim T – njenim veličanstvorm Reformom!

PRVA U TOP 10

Prva u top 10. Ko god proba, bez izuzetaka, oduševi se! To je klasična, prava, čvrsta, postojana torta, a topi se u ustima … Jakog i intenzivnog, punog ukusa čokolade – prava kalorijska bomba!

Reform torta ili reforma je verovatno najpoznatija torta na ovim prostorima, a i dugo je bila najomiljenija. Nekada se znalo – bez reform torte se ne seda za slavljeničku prazničnu trpezu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

POREKLO IMENA – ZAGONETKA

Kako je ova torta dobila ime je ostalo malo zagonetno.

Neki kažu da je donela reformu svojim jedinstvenim ukusom, drugi kažu da je potrebna prava reforma da se ova torta napravi, a poneko kaže da je tortu napravila neka vešta drugarica, partizanka, u čast reformi, koje su se desile posle II svetskog rata.

Ko će znati šta je istina, nego imamo pitanje za vas: Da li je odluka pala? Mesimo ili pravac poslastičarnica Arena?

KONTAKT

Tel: 023 510 561 i 064 70 80 324.

Više informacija na: facebook stranici i instagramu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh