I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Jugolab

Redovnim pregledom otkrijte bolesti urinarnog trakta na vreme

Celokupni pregled urina je veoma značajan koliko kod starijih, toliko i kod mlađih osoba. Njime se dobijaju brojne informacije o stanju metabolizma i urinarnog sistema, kao i o eventualnim sistemskim bolestima, dok je kod zdravih osoba dobro često vršenje istog iz preventivnih razloga.

mokracni sistem

Uloga urina je prvenstveno, oslobađanje organizma od otpadnih produkata i uklanjanje viška vode, ali i toksičnih materija. Sastav urina između ostalog zavisi od uzrasta, ako uzmemo u obzir da se organizam odraslog čoveka sastoji od 71% vode, dok je kod dece udeo je nešto veći. Pored toga, takođe zavisi od ishrane, hidratacije organizma i stepena fizičke aktivnosti. Urinarne infekcije su jedne od najčešćih bolesti dece i iz tog razloga se preporučuju što redovniji pregledi.

jugolab 1

I Taxi Zrenjanin

Zbog prirode analize poželjno je da se u laboratoriju donese prvi jutarnji urin, u što kraćem vremenskom periodu, jer stajanjem dolazi do promene određenih parametara

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 023/315-0-384 i 023/315-0-385. Jugolab se u Zrenjaninu nalazi u ulici Dr Vase Savića 36b (preko puta bolnice), a radno vreme radnim danima je 7.00-19.30 časova, a subotom 7.00-13.00 časova.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh