I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Održano predavanje na temu razvoja intelektualnih veština [VIDEO]

U okviru Centra za edukaciju „Malac Genijalac“ održano je predavanje na temu razvoja intelektualnih veština mape uma, brzog čitanja, efikasnog učenja, kako položiti ispit, brilijantnog učenja kao i mnogo drugih korisnih stvari.

Kako iz pomenutog centra za edukaciju poručuju, svi navedeni principi učenja i razvijanja intelektualnih veština su dobrodošli svakom detetu.

Cilj nam je da obogatimo osnovnu delatnost i uvedemo program koji je blizak mentalnoj aritmetici, a samim tim i polaznicima našeg centra obezbedimo što kvalitetniju edukaciju, poručili su iz Malca Genijalca.

PerSu marketi

Prvi seminar ˝Efikasno učenje˝ u Zrenjaninu

Prvi od ovih seminara biće „Efikasno ucenje“ , namenjeno osnovcima, njihovim roditeljima i nastavnicima.

Uvodno predavanje održano je 20.9. u osnovnoj školi Dositej Obradović u Zrenjaninu, sa početkom u 18h. Predavanje je držao Branislav Maričić, direktor edukativnog centra Finesa iz Beograda.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Branislav Maričić

Uvođenjem novih programa i aktivnosti pravimo veliku celinu, a tek smo na početku sa idejama. Drago nam je da smo Zrenjaninu pružili ozbiljan, savremen centar za edukaciju, dodali su.

Pogledajte o čemu se radilo na predavanju

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh