I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

„Rastemo uz Milupino“ – 15 godina rada prodavnica za decu

Punih 15 godina prodavnica bebi i dečije hrane, opreme i garderobe „Milupino“ na usluzi je porodicama od rođenja deteta pa skoro do završetka osnovne škole.

Čak i pre rođenja, „Milupino“ zajedno sa budućim roditeljima priprema sve neophodne uslove za rođenje beba.

– Naročito nam je drago kada mladi bračni parovi koji nemaju prethodno iskustvo u roditeljstvu, dođu u naše radnje i tu dobiju prve savete. Upravo u tim momentima počinje naše dugogodišnje poverenje koje zajedno gradimo sve dok njihova deca ne porastu do četrnaest godina, uzrasta do kog smo specijalizovani za prodaju, kažu u „Milupinu“.

milupino-spolja

Trudnice ovde dolaze u poslednjim mesecima drugog stanja da se pripreme za dolazak bebe, kupe neophodnu opremu i garderobu. Nakon rođenja bebe, roditelji se ovde snabdevaju artiklima – od pelena, kolica, krevetaca, garderobe, do hrane za bebe.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Izuzetno dobro smo razvili paletu proizvoda za dohranu beba – od adaptiranih formula, do raznih kašica, sokića, čajeva. Naš osnovni princip kog se pridržavamo od prvog dana, jeste da majkama uvek preporučujemo da se pre kupovine hrane konsultuju sa svojim pedijatrima, a mi smo tu da im u svakom momentu ponudimo bogat izbor i niske cene.

Ljubazne prodavačice u sve tri radnje koje „Milupino“ ima u Zrenjaninu, spremne su da u svakom momentu izađu u susret i preporuče najbolji proizvod svakom kupcu. O svakoj grupi artikala spremne su da daju iscrpne informacije, koje su naročito mladim roditeljima od velikog značaja.

milupino2

Kada je u pitanju prodaja opreme za bebe, „Milupino“ maksimalno izlazi u susret svojim potrošačima. Zahvaljujući neprestanoj komunikaciji sa svim velikim dobavljačima u Srbiji, u tri „Milupino“ radnje stižu najsavremenija i najmodernija dečija kolica, hodalice, krevetci, hranilice.

Onima koji nisu iz Zrenjanina, svi proizvodi su dostupni u web shopu www.milupino.rs, a onda se jednostavnim poručivanjem, šalju kurirskom službom na kućnu adresu.

milupino-radniceUvek ljubazno i nasmejano osoblje „Milupina“

– Pored opreme, hrane, igračaka za razne uzraste, volimo da stavimo akcenat na garderobu. Insistiramo na robi domaćih proizvođača koji imaju kvalitetne proizvode izrađene od isto tako kvalitetnog pamuka. Upravo zbog toga, roditelji imaju puno poverenje u nas i uvek nam se vraćaju, kažu vlasnici „Milupina“ Slavica i Goran Davinić.

Pamuk, tekstil, i izrada garderobe vezuju se za početak rada „Milupina“ koji je nastao od porodične firme STIL koju je ova porodica pokrenula pre 25 godina.

Od tada do danas, težište njihovog rada jesu deca. Svesni vremena u kom živimo, prodavnice „Milupino“ vode računa o finansijskim mogućnostima kupaca, pa se tako svakog meseca proizvodi iz određene grupe artikala prodaju sa odličnim, primamljivim popustima.

milupino1

Svake godine, oko novogodišnjih i Božićnih praznika, u saradnji sa Crvenim krstom, „Milupino“ donira garderobu deci socijalno ugroženih porodica. U 2013. godini, ove prodavnice pokazale su izuzetnu društvenu odgovornost, poklanjajući pakete pelena svakoj bebi rođenoj na odeljenju zrenjaninskog porodilišta.

U godinama koje slede, oni će i dalje biti na usluzi porodicama u Zrenjaninu, upravo onako kako glasi njihov slogan – „Rastemo uz Milupino“!

Prodavnice se danas nalaze na tri adrese u gradu – Koče Kolarovoj, ulicama Laze Kostića i Brigadira Ristića.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh