I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Rashladite se – nova voda HitNo1 sada i u Zrenjaninu

Od nedavno je na tržištu novi brend „HitNo1“, prirodne izvorske vode koja nastaje u srcu planine Golija.

Ova voda dostupna je kao negazirana u pakovanju od 2 i 6l, gazirana u amabalaži od 2l,a u ponudi su i sokovi Orange i Cola od 2 litra u svim maloprodajnim objektima „Valora“.

hitno-voda1

Poznato je da je Golija jedna od najlepših i šumama najbogatijih planina u Srbiji koja je zbog nepropusne geološke podloge i obilja padavina, bogata vodom. Shodno svim blagodetima koje Golija pruža, kaptiran je izvor, Grabovička banja – velike izdašnosti od 69l/s, sa dubine od 400 metara.

-Kompleks pogona za vodu HitNo1 izgrađen je na površini većoj od tri hektara i sastoji se od proizvodnog dela, laboratorije, energetskog bloka, tretmana otpadnih voda i neophodnih objekata infrastrukture. Punionica je moderan objekat sa opremom koja zadovoljava zahteve svetskih standarda, jer način punjenja daje važan pečat kvalitetu vode. U fabrici je instalisano postrojenje za pripremu prirodne mineralne vode za punjenje u PET ambalažu i punjenje u staklenu ambalažu. Naša PET ambalaža je čvrsta, jednostavna za držanje i sipanje bez klizanja, idealna za skladištenje, jednostavna za presovanje posle upotrebe. Proces proizvodnje je automatizovan sa sistemom ”čistih soba” na monobloku tako da se ljudski rad svodi na upravljanje sa komandnih tabli i opsluživanje opreme repromaterijalom, kažu u sektoru proizvodnje nove vode na tržištu „HitNo1“.

Ovde dodaju i da u okviru fabrike postoji savremeno opremljena laboratorija, gde se permanentno kontroliše mikrobiološka i fizičko-hemijska ispravnost u intervalima od 15 minuta tokom proizvodnje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-S obzirom na to da je punionica locirana u zaštićenom području od strane države i UNESCO-a. prilikom proizvodnje poseban akcenat se stavlja na program zaštite životne sredine kroz optimalnu eksploataciju izvora, korišćenja savremenih tehnoloških rešenja i opreme,tretiranja otpadnih voda i recikliranja otpada, navode u menadžmentu.

VODA JE VAŽNA ZA UM I TELO

Zdravlje
Voda je najzdravije piće na svetu! Svakodnevno uzimanje dovoljne količine HitNo1 vode umanjuje zamor i malaksalost. Unošenjem vode HitNo1 eliminišu se štetni činioci koji putem vazduha i hrane ulaze u naš organizam. Uvek imajte na umu da vodu naš organizam ne može uskladištiti, te je treba unositi svaki dan u dovoljnoj količini.

Hidratacija
Najbolji način da se dehidratacija izbegne jeste da se svakodnevno pije adekvatna količina HitNo1 vode. Važno je znati da čak i blaga dehidratacija može dovesti do pada naših životnih potencijala i do stvaranja osećaja umora. Naš organizam se sastoji od 70 procenata vode, a svakodnevno se procesima metabolizma i znojenjem izgubi oko dva i po litra. Taj gubitak vode iz organizma moramo da nadoknadimo. Znaci kao što su umor i glavobolja mogu biti poruke našeg organizma da bi trebalo da pijemo više vode.

Energija
Čista voda, osvežavajuća i bez kalorija – najbolji je izbor. Tokom sna, telo gubi tečnost, tako da se budimo pomalo omamljeni. Ono što nam najbolje vraća energiju za ostatak aktivnog dana je – HitNo1 voda.

voda

VODA JE SAVEZNIK VITKOSTI

Održavanje telesne linije
Uvek kada osetite potrebu za hranom, popijte prvo čašu vode! Vaša potreba za hranom će možda biti utoljena. A ako ste i posle čaše HotNo1 vode još uvek gladni, onda je vreme za užinu ili za zdrav obrok.

Metabolizam
Stručnjaci su utvrdili da ljudi koji imaju naviku da svakodnevno piju najmanje osam čaša vode imaju brži metabolizam od onih koji piju manje vodu. Samim tim, brže troše kalorije koje su uneli tokom dana. Organizam kroz metaboličke procese stvara toksine i druge „otpadne“ produkte. Voda HitNo1 pomaže da se ovakvi viškovi izbace iz organizma.

Lepota
Za lepotu i negu potrebno je mnogo toga, ali postoji jedan najznačajniji i najjednostavniji uslov – voda! Kada se u organizam unosi dovoljno vode, onda je to korisno za sve organe – organe za varenje, kardiovaskularni sistem, rad mozga, ali i za zube, kosu, kožu. Voda HitNo1 Vam pomaže da održite kožu mekom, elastičnom, svežom i mladom.

Spisak maloprodaja na kojima se može kupiti voda „HitNo1“, potražite OVDE.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh