I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Ralph Lauren naočare – idealna mešavina klasike i originalnosti

Mladalačke i slobodne, originalne Ralph Lauren naočare upečatljivih oblika i boja dostupne su u Optici Oko. Posetite ih u Karadžićevoj 2 i odaberite savršen model za sebe!

Čuveni američki dizajner Ralph Lauren kreira dioptrijske okvire za osobe, koje traže bezvremensku eleganciju.

 

Ovi okviri predstavljaju kombinaciju sofisticiranih materijala i karakterističnih detalja za ovaj brend. Nepogrešiv su izbor za glamurozan i šik izgled.

Dobre sunčane naočale ne štite samo naše oči, već i tanku i osjetljivu kožu oko njih, čime sprečavamo prijevremeno stvaranje bora i starenje. Nošenjem naočara štitimo se i od vetra, prašine , jakoj svetlosti i tako smanjujemo učestalost glavobolja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Za sunčane naočare najvažnije je da imaju visoku sposobnost blokiranja ultraljubičastih zraka.

Ukoliko želite klasične, prefinjene, šarmantne i neodoljive naočare svratite do Optike Oko i filmski glamur će postati vaša svakodnevica.

Naočare iz Laurenove kolekcije 2018 pokazale su da će ih s istim žarom poželeti svaka žena, holivudska zvezda ili ona koja samo želi imatisopstveni stil, poseban po detaljima. Rafiniran i ženstven dizajn naočara uklopiće se i uz elegantnu i uz sportsku odeću.

Ralph Lauren stil je klasična otmenost s velikim naglaskom na detaljima.

Kvalitetom materijala i izrade, elegancijom i specifičnim dizajnom osvojio je žene širom svijeta. Među pobornicama njegove mode su mnoge elegantne poznate osobe.

Letnju kolekciju sunčanih naočara 2018 po korektnim cenama možete kupiti u Optici Oko.

Sunčane naočare Ralph Lauren idealna su mešavina klasike i originalnosti. Ručno izrađene u Italiji osamdesetih godina, krasi ih vrhunski kvalitet i činjenica da su jednako tražene i sada.

Posetite Optiku Oko i uverite se sami!

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh