I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Radnici „Čistoće“ uređuju zelene površine

JKP „Čistoća i zelenilo“ se prevashodno bavi pružanjem usluga, koje su raznovrsne. Sada je akcenat stavljen na usluge, koje se odnose na uređivanje zelenih površina, eksterijera i enterijera, kako stambenog tako i poslovnog prostora.

Cistoca

– Kaže se da kada prvo središ svoje dvorište, tek onda možeš da komentarišeš tuđe. Upravo iz tog razloga želimo da prikažemo radove naših radnika, koji su bili angažovani na sređivanju eksterijera firme. U proteklom periodu uradili smo fontanu, koja predstavlja pravu oazu našeg dvorišta koja je ukrašena rasadom cveća i biljkama sa našeg Rasadnika. Takođe naši radnici stolari napravili su od drveta spratne žardinjere, u kojima je zasađeno cveće sa rasadnika formirajući „cvetni zid“. Verujem da bi mnogobrojni građani želeli da im dvorište krase ovakvi radovi pa im stojimo na raspolaganju – istakla je pr JKP „Čistoća i zelenilo“, Danijela Tančić.

Stručnjaci JKP „Čistoća i zelenilo“ mogu vam izvršiti uslugu projektovanja i formiranja zelenih površina, kao i predložiti ideje oko uređivanja eksterijera i enterijera. Takođe, u njihovom Rasadniku se može kupiti kompletan sadni materijal za jesenju i prolećnu sadnju.

cistoca - bunar

– Kada su zelene površine već uređenje, na raspolaganju smo oko njihovog održavanja kada je u pitanju košenje trave, orezivanje žive ograde, krunisanje stabala, održavanje ruža i kompletnog zasađenog bilja, a radimo i hemijsku zaštitu viših i nižih rastinja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

DSC_0600

Takođe, stolari zaposleni u „Čistoći“ su na raspolaganju da izrade razne dekorativne predmeta, kao i drvene stolove, klupe, ljuljaške, ukrasne bunare, drvene žardinjere za cveće, kućice za ptice… kako bi zelene površine bile upotpunjene. Na raspolaganju su da sve vaše ideje i želje sprovedu u delo.

DSC_0611

– Ukoliko ste zainteresovani da vaše privatno ili poslovno dvorište uredite, stojimo vam na raspolaganju. Sve usluge se naplaćuju po važećem cenovniku našeg Preduzeća – dodala je Danijela Tančić.

Za sve informacije i konsultacije možete kontaktirati na broj 522  -350 (sedište Preduzeća), a broj Rasanika je 562-107. 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh