I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Zbog velikog interesovanja se redovno organizuje radionica za pisanje EU projekata u Zrenjaninu

Centar za edukaciju Smart School u Zrenjaninu vrlo brzo nakon osnivanja u svojoj ponudi ima niz kvalitetnih programa kojima danas može da se pohvali.
Pored programa za decu, koji obuhvataju učenje matematike, srpskog jezika, engleskog i nemačkog jezika, ˝Smart School˝ ima kvalitetne programe za odrasle.

Pokazalo se da su naši sugrađani zainteresovani za ovu Radionicu centra za edukaciju “Smart School“. Na ovoj našoj radionici dobijate teorijsko i praktično znanje vezano za pisanje EU fondova, kažu iz pomenute škole.

RADIONICA ĆE SE ODRŽATI 30. I 31. MARTA

Radionica za pisanje EU projekata biće održana 30. i 31. marta, u pitanju je dvodnevna radionica (subota i nedelja od 10 do 17 časova).

Kroz ovu radionicu, koja se posle prvog termina pokazala kao izuzetna, korisna, tražena, praktična, savremena i odlično organizovana, odlučili smo se da vrlo brzo zakažemo sledeći termin, dodaju.

Pisanje EU projekata je veština koja se uči, savremeni zanat, koji nas upoznaje sa novom vrstom poslova i modernim načinom poslovanja.
Kroz niz praktičnihh saveta, od izuzetnih stručnjaka sa decenijskim iskustvom u pisanju projekata, kroz ova dva dana trajanja Radionice, prolazi se kroz teorijski i praktični deo.

U cilju podizanja nivoa znanja i veština za pripremu projekata koji se mogu finansirati iz dostupnih EU fondova , organizujemo ovu obuku za pisanje projekata.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Svi naši polaznici dobijaju SERTIFIKAT o pohhađanju Radionice za pisanje EU projekata, čime potvrđujemo da smo ih naučili navedenim veštinama, dodali su.

CILJ OBUKE O PISANJU EU PROJEKATA

Cilj obuke je da se polaznicima omogući sticanje neophodnih znanja za samostalno apliciranje i realizaciju projekata iz domaćih i inostranih izvora finansiranja.

Obuka je namenjena svim fizičkim i pravnim licima koja imaju osnovna znanja ali nemaju dovoljno iskustva u apliciranju i realizaciji projekata. Polaznici koji se nisu sretali sa radom na projektima, krenuće od samog početka kada su projekti u pitanju, od pojma i značaja veštine pisanja projekata, metodama, pa do konkretnog teorijskog i praktičnog znanja.

Iskoristite priliku da u našem Gradu dobijete ovakvo znanje, za kraj su poručili iz Smar School-a.

ZA PRIJAVE DO PETKA 22.3. CENA JE 6.200,00 DINARA a studenti imaju pravo na specijalne pogodnosti

Za sve dodatne informacije i prijave, možete ih kontaktirati na broj telefona 062/ 225 045.
Centar za edukaciju Smart School se nalazi u Zrenjaninu. na adresi Cara Dušana br 105.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh