I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Radionica namenjena ženama koje žele da pokrenu ili unaprede svoj posao

Radionica Sonje Dakić ”Od ideje do plana”, će se održati u subotu 28.09. od 10- 15 časova u prostorijama Centra za edukaciju ”Smart School”. Namenjena je svim preduzetnicama, koje imaju svoje poslove, preduzeća i biznise. Namenjena je i onima koje imaju ideju, koju bi želele da razviju i uđu u preduzetničke vode. Uči se „Business Canvas model“, koji  pomaže pravljenju sopstvenog plana poslovanja. Svaka učesnica će analizirati svoj lični plan, i naučiti kako da od ideje stigne do realizacije i napravi pravi uspešan poslovni poduhvat.

„Business Canvas model“

Radionica „Od ideje do plana“ je namenjena svim ženama koje razmišljaju da pokrenu svoj posao, ili da posao koji već imaju dodatno razviju i učine uspešnijim. Na radionici će raditi sa praktičnim alatom „Business canvas“, koji se koristi širom sveta za postavljanje i unapređivanje biznis modela. Sastoji se od 9 elemenata koji su ključni za mapiranje biznis modela. Svako će raditi na svojoj ideji, i mapirati polja koja su bitna za početak ili dalji razvoj biznisa. Finalni rezultat radionice je mini akcioni plan, sa jasnim koracima za dalje. Bez obzira da li se radi o proizvodu ili usluzi, sve učesnice će dobiti praktične smernice i savete koje mogu odmah primeniti. Radionica traje 4h sa jednom kraćom pauzom.  Sve učesnice će dobiti sav potreban materijal na licu mesta. Uz dinamičan i praktičan rad, sve učesnice će imati priliku da izrade sopstveni model  i pitaju sve što ih dodatno interesuje.

Neke od tema koje će se obrađivati:- Kako izgleda moj idealan kupac?- Gde mogu da nađem podršku?- Koje prodajne kanale treba da razvijam?- Koje resurse imam, šta mi nedostaje?- Koje aktivnosti treba da uključim u svoj rad?- Koliko novca je potrebno da zaradim da ovaj model bude održiv?

 

Preduzetnica Sonja Dakić

Sonja Dakić je iskusna preduzetnica i biznis mentorka, motivisana za rad i razvoj društvenog preduzetništva. NLP trener, koja rado deli svoja znanja i kontakte, jer veruje da tako čini ovaj svet boljim mestom. Sa svojom prijateljicom je2011. godine pokrenula socijalno preduzeće „Daj Daj“,  za proizvodnju ekoloških platnenih pelena od bambusovog vlakna. Ovo je jedini tekstilniproizvod u Srbiji, koji nosi Eko znak RS. Dobitnica je specijalnog priznanja za inovativnost Udruženja poslovnih žena Srbije. Sonja Dakić je TEDx govornica, i predavačica na mnogim domaćim i stranim konferencijama. Od 2015. godine je aktivna kao mentor i biznis konsultant u više programa (Superste Erste banka, Social Impact Award, Podeli znanje, Smart kolektiv, UNDP, OEBS, Brodoto, CDOP, GIZ YEP, Cherie Blair fondacija, Fondacija Divac…). Sopstveni mentorski program “ Živi, radi, voli“ je pokrenula 2018. godine, u saradnji sa ICT HUB-om u Beogradu.

Informacije i prijave na broj telefona 062/ 225 045

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh