I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Putujte sigurno uz Fly Fly Travel, a možete i zaraditi putujući

Za sve one, koji još uvek ne znaju, poslovnica najjače turističke agencije na Balkanu  – FLY FLY TRAVEL, nalazi se u TC Renesansa, Aleksandra I Karadjordjevića 15, lokal 7, Zrenjanin.

– U Srbiji posluje sve više turističkih agencija, koje se trude i pokušavaju da budu najbolje. Prema vašim izjavama i komentarima Fly Fly Travel je definitivno najbolja turistička agencija. To je zato što se trudimo da kllijentima, koji dodju kod nas i žele da putuju sa nama obezbedimo sve što im je neophodno za njihovo putovanje. Želimo da našim putnicima maksimalno budemo na usluzi. Klijenti koji se odluče da nam ukažu poverenje i putuju sa nama mogu da koriste neke od naših standardnih usluga, a koje su neophodne za bilo koje putovanje – poručuju iz Fly Fly Travel – a.

Putno osiguranje

Trudimo se da svim našim putnicima sugerišemo kako je putno zdravstveno osiguranje neophodno. Svejedno da li je u pitanju godišnji odmor, službeno putovanje ili izlet do nekog grada, važno je osećati se sigurno znajući da ste osigurani. Zamislite da samo rutinsko ušivanje bezazlene posekotine može da vas košta pravo malo bogatstvo, odluka o uplati putnog zdravstvenog osiguranja mnogo se lakše donosi.

Fly Fly Travel svojim putnicima nudi četiri vrste putnog zdravstvenog osiguranja:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
  • Generali,
  • Wiener Städtische,
  • UNIQA i
  • Dunav osiguranje.

Na raspolaganju je nekoliko vrsta polisa, u zavisnosti od toga kakva usluga i pokrivenost je tražena. Putnik samo treba da odabere paket, koji mu odgovara i prepusti se planiranju putovanja, dok je sve ostalo na nama. Osiguranje možete potražiti u svim našim poslovnicama ili na sajtu.

Putno osiguranje ima za cilj da ne dozvoli nepredviđenim okolnostima da vam pokvare planove. U slučaju povrede na putu ili iznenadne bolesti , polisa koju ste izabrali zaštitiće vas od daljih neprijatnosti. Ukoliko odlučite da nas poslušate preostaje vam samo da se opustite i uživate u putovanju. Zbog toga je veoma važno na vreme razmišljati o osiguranju kao neophodnosti.

Još jedna od naših usluga…

Loyalty program kompanije Fly Fly Travel

Fly Fly Travel je za svoje putnike spremio loyalty program namenjen fizičkim licima, pod nazivom Fly Vip. Ovaj program nagrađivanja osmišljen je sa željom da se nagradi poverenje klijenata koji se vraćaju agenciji. Samo učlanjenje u naš program je besplatno i ne podrazumeva nikakve dodatne troškove. Klijenti se mogu učlaniti lično, putem telefona ili online.

Loyalty program sadrži veliki niz pogodnosti, a prilikom prve kupovine dobija se određen poena, koji se mogu iskoristiti već pri sledećoj kupovini. Nakon par dana na kućnu adresu stiže i personalizovana kartica koja se odmah aktivira. Stanje možete proveriti u svakom trenutku na prodajnim mestima, putem telefona ili e-maila. Ne postoji nikakvo ograničenje na broj kupovina u toku jednog dana, a one se mogu evidentirati za sebe i članove uže porodice.

Silver, Gold i Platinum

Postoje tri kategorije članstva u našem Loyalty programu, Silver, Gold i Platinum, u zavisnosti od broja prikupljenih poena. Benefiti obuhvataju korišćenje poena za popuste na avio karte, aranžmane, asortiman Fly Fly Shop – a, transfere do i od aerodroma, putna osiguranja, kao i mnoge druge pogodnosti.

Najznačajnija prednost Loyalty programa je to što je on potpuno besplatan i ne obavezuje putnika na određeni broj kupovina, već omogućava skupljanje poena prilikom svake kupovine tako da donosi velike uštede i pogodnosti na nivou svetskih kompanija.

Uverite se zašto smo najbolji….i zaradite putujući sa nama!

Za sve aktuelne akcije konsultujte naš sajt www.flyflytravel.com ili nas posetite u našoj poslovnici u Zrenjaninu, na adresi Kralja Aleksandra I Karadjordjevića 15, u tržnom centru Renesansa, ili na broj telefona 023/605777 i 060/60 90 790

Fly Fly Travel, Vaša krila za ceo svet!

IZDVAJAMO IZ PONUDE:

Krit

Polasci u avgustu, početak septembra

Cena od 299 eur + takse (38,58 e)

Rimini

Polasci u avgustu

Cena od 289 eur + takse (39 eur)

Amsterdam

– 4 dana (3 noći)

Polasci: septembar, oktobar, novembar

Cena od: 299 eur

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh