I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Putovanje u Gardaland, safari park i Sirmione

Poseta Gardalendu, safari u Parku Natura Viva i obilazak Sirmionea, bisera jezera Garda.

Jdombs-Travels-Verona-Safari-1

 

PARCO NATURA VIVO – Park Natura Viva otvoren je 1969. godine i nalazi se na površini od oko 40 hektara. To je prirodni zoološki vrt koji je dom za oko 1.500 životinja iz više od 250 divljih vrsta. Park je podeljen u dva glavna podrucja: Safari park, u kojem posetioci ostaju u svom vozilu i Fauna Park, koji je samo za pešake.

parco-natura-viva-2

Glavna aktivnost parka je uzgajanje divljih životinjskih vrsta, u saradnji s vodećim zoološkim institucijama Evrope.

gardaland-resort

GARDALAND – Gardaland je zabavni park smešten u gradicu Castelnuovo del Garda u Italiji koji se smatra najznacajnim takvim parkom u Italiji, te jednim od najznacajnijih u Evropi. Park se nalazi na jugoistocnoj obali jezera Garda i organizovan je u tematska podrucja koja nas svojim izgledom i detaljnom scenografijom vode kroz razne istorijske periode, u razna geografska podrucja i u svet fantazije. Veliki izbor atrakcija i predstava u stanju je zadovoljiti raznolike grupe posetilaca, od onih najmladih do onih u trecem životnom dobu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

gardaland (1)

Gardaland SEA LIFE Aquarium je prvi tematski akvarijum u Italiji. U njemu možete otkriti bogatsvo podvodnog sveta reka i morskih voda. Sea Life detaljno prikazuje podvodni svet, pocevši od reke Sarca, nastavljajuci na Jezero Garda, da bi vas zatim odveli do Crvenog mora i Indijskog okeana. Možete uživati u razgledanju 37 akvarijuma s više od 5,000 vrsta.

Sirmione, gradić na obali jezera Garda

Sirmione, gradić na obali jezera Garda

SIRMIONE – Gradić, koji se nalazi na južnoj obali jezera Garda poznatiji pod nadimkom “biser svih ostrva i poluostrva“. U Sirmioneu dominiraju palata i zidine koje okružuju grad, a datiraju iz XIII veka. Veliki broj turista svakodnevno posecuje ovo mesto jer pored kulturno istorijskih spomenika bogato termalnim vodama koje imaju lekovita dejstva I raznoraznim zabavnim, sportskim atrakcijama koje izmedu ostalog privlace turiste.

1. dan Polazak iz Beograda sa Lastine stanice (dolazni peroni) oko 20.00 šasova (tačno vreme polaska bice poznato 2 dana pred put). Nocna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

2.dan Dolazak u PARCO NATURA VIVO u prepodnevnim casovima. Po dolasku u park, krece se na fotosafari i to vožnjom autobusom kroz sam SAFARI PARK. Tokom vožnje mogu se videti razne divlje životinje koje slobodno šetaju po parku. Po završetku vožnje avantura nije gotova. Sledi poseta Parco Faunistico – Fauna Parku, koji se obilazi individualno i ovoga puta pešice, a u sklopu kompleksa se nalazi i park dinosaurusa s autenticnim replikama ovih izumrlih životinja. Nakon obilaska ovog kompleksa odlazak i smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Nocenje.

3.dan Doručak. Polazak u GARDALAND. Celodnevno uživanje u najpoznatijem zabavnom parku Italije uz rolerkostere, vodene atrakcije, porodicne atrakcije, deo za najmlade posetioce kao i veliki broj show programa. Mogucnost posete Gardaland Sea Life Aquariumu gde se možete upoznati sa vodenim svetom iz skoro celog sveta. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

4.dan Doručak. Napuštanje hotela i fakultativna poseta gradicu SIRMIONE. Kraće upoznavanje s gradom i njegovom istorijom. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak oko 14h. Odlazak do tržnog centra TIARE, novootvoreni tržni centar sa 150 prodavnica, koji u svom sastavu ima i IKEA prodavnicu. Slobodno vreme za šoping. U vecernjim casovima polazak za Srbiju. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske… sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

5. dan Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima na mesto polaska. Kraj programa.

Cena putovanja: 109 eur
Termin putovanja: 18.08-21.08.2016.

Način plaćanja:
– dinarski po prodajnom kursu Vojvodanske banke na dan uplate za efektivu, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaceno 7 dana pred put,
– 40% prilikom rezervacije, ostatak na 2 rate cekovima, realizacija cekova 10. ili 20. u mesecu

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• Prevoz autobusom turisticke klase (16-87 sedišta) na navedenoj relaciji / mesta se odreduju prema prijavi
• 2 noćenja, kontinentalni dorucak (skroman slatko – slani) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2 +1 sobama
• Usluge licenciranog turistickog vodiča za sve vreme putovanja (predstavnik agencije)
• Troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Fakultativne izlete min 30 / ulaznice za lokalitete navedene u programu
• ulaznica za park Natura Vivo 14 eura (preko 13 god) / 9 eura deca 6-12 god i odrasli preko 65 god / 6,5 eur deca 3 – 5 godina
• ulaznica za Gardaland 27 eura, doplata za Gardaland Sea Life Aquarium – 5 eur
• izlet za Sirmione 10 eura / 5 eura deca
• gradska taksa 0,80 eur po noćenju / po osobi (plaća se na recepciji hotela)
• putno zdravstveno osiguranje (do 17 god – 380 din, od 18 do 70 god – 540 din, od 71 do 83 god – 1150 din)

Sve dodatne informacije o programu, cenama i uslovima plaćanja možete dobiti u agenciji Solaris Travel u Gimnazijskoj 25 svakog radnog dana od 09.00 do 19.00, na telefon 023610007. Sve aktuelne akcije pratite na FB stranici agencije Solaris travel.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh