I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Pun pogodak – unikatne mornarske majice za celu porodicu

Tim koji osmišljava i kreira svu garderobu za dečije butike „DiDi kids“, ovog leta je napravio pun pogodak kreirajući seriju unikatnih mornarskih majica za celu porodicu. Da stVar bude još bolja, omogućena je kupovina dve majice u kombinaciji – mama i ćerka, tata i sin, i to po ceni od samo 1200 dinara.

Vrlo interesantne, prugaste majice od čistog pamuka sa diskretnim printom, savršena su ideja za leto, a pogotovo provođenje zajedničkih, porodičnih trenutaka.

– Poznato je da devojčicama godi kada su obučene kao svoje mame, ali i dečaci su ponosni kada mogu na taj način da se poistovete sa svojim očevima. Ovo je pre svega jedna lepa, interesantna ideja našeg kreativnog tima, a mi smo sve to, u proizvodnji skrojili, sašili, isprintali najkvalitetnijom tehnikom. Deca su smisao našeg rada, oni su naša ciljna grupa, ali treba misliti i na roditelje. Ove majice su mnoge usrećile, nebrojeno puta su poslužile kao originalni poklon, i zato smo gledali da cena bude što pristupačnija, kaže Dragan Nešić, vlasnik firme „Digiwear“ u čijem se vlasništvu nalaze dva dečija butika „DiDi kids“ u našem gradu.

„Digiwear“ ima značajnog uspeha u kreiranju ovih majica. Tako pamtimo odlične serije i priče koja je ispričana na majicama, o devojčici i dečaku, njihovom upoznavanju, zaljubljivanju, zajedničkom putovanju…

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

SNIŽENJE – PAMUČNE KVALITETNE MAJICE VEĆ OD 390 DINARA

Pored mornarskih majica, roditelji ovih dana svraćaju i zbog letnjeg programa na sniženju.

– Bez obzira što se bližimo polovini avgusta, prognozira se vrlo topla jesen, i letnja garderoba će moći da se nosi još dosta. Klinci kreću u školu i sigurno će im biti potrebne fine pamučne majice kratkih rukava koje se sada kod nas mogu kupiti i po ceni od 390 dinara, kažu nam u butiku u „Aviv parku“.

Drugo prodajno mesto nalazi se u ulici Miroslava Tirša, neposredno uz sportski centar „Partizan“. Radno vreme tog objekta je od 9 do 20h svakog radnog dana, vikendom od 9 do 16h, dok butik u Aviv parku radi od 10 do 22h svakog radnog dana i vikendom.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh