I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Globo Tours

Prvomajsko putovanje i šoping u Evropi

Prvi maj ne mora svake godine biti uslovljen izletima, kampovanjima, roštiljanjem… Lepa putovanja i ne tako udaljene destinacije mogu biti neke od ideja za drugačiji Prvi maj, ali će se pripadnice lepšeg pola složiti da postoji još primamljivija opcija – šoping u evropskoj metropoli.

Istraživali smo koja agencija u gradu može da organizuje takvu turu u kojoj biste obišli neki od evropskih gradova koji nudi pregršt povoljnih mogućnosti za šoping. Jedan od takvih je Solun u koji nas upravo za predstojeće Prvomajske praznike vodi zrenjaninska Turistička agencija „Globo tours“.

solun

Uplatom aražmana od 75 evra dobija se neverovatna tura – obilazak Soluna, krstarenje oko Svete Gore i poseta manastiru Kakovo, šoping u Solunu i opuštanje na plaži.

– Ovo je odlična prilika za one koji još nisu odlučili gde da otputuju za 1. maj, a raspoloženi su da spoje obilazak kulturno-istorijskih spomenika, šoping, opuštanje na plaži uz dobar giros, hladan frape i neizbežni sirtaki, poručuju iz „Globo toursa“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Naročita pogodnost je plaćanje u ratama, o čemu se detaljno možete raspitati u samoj agenciji na Bulevaru Milutina Milankovića bb (preko puta caffe Papagaja), ili pozivanjem broja 023.510.427

Posetite i njihovu Facebook stranicu Globo tours i sajt www.globotours.rs i saznajte više informacija o Solunu.

solun

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh