I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Prvi maj u Budimpešti, Veneciji, Pragu, Beču, Rimu ili Parizu

Prvomajski praznici su pravo vreme da sebi priuštite nekoliko dana odmora.

budapest 2016 5

Budimpešta

Ovi praznici su kao stvoreni za obilzak neke evropske metropole! Mnogi od Vas već znaju kuda će otići, ali za one koji se još uvek nisu odlučili Solaris Travel ima par predloga. Pogledajte naše predloge putovanja za Prvi maj i Usrks i odaberite gde biste želeli da putujete:

Budimpešta, ‘kraljica Dunava’ bivša prestonica Ugarskog kraljevstva, predivna u svako doba godine. Uživajte u večernjoj vožnji brodom po Dunavu, nadaleko poznatoj i čuvenoj mađarskoj kuhinji i sve boljim mađarskim vinima.

Bec

Beč

Beč, ovaj grad je božanstven. I po svojoj arhitekturi i po svojoj kulturi, prestonica Austrije i nekadašnjeg Habsburškog carstva, prava je Meka istorijskih znamenitosti, kulinarskih radosti, istorije i tradicije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
prag

Prag

Prag, nalazi se na reci Vltavi, najvećoj reci u Češkoj, predstavlja jedinstven kompleks kulturnih spomenika. Od 1992. godine centar Praga je proglašen svetskom kulturnom baštinom i pod zaštitom je UNESCO-a!

Venecija uvek mami uzdahe

Venecija uvek mami uzdahe

Venecija, jedinstven je grad na svetu, izgrađena je na 118 malih ostrva. Venecija i njeni kanali proglašeni spomenikom Svetske baštine UNESCO-a. Grad ima brojne nadimke poput: „Serenisima“, „Kraljica Jadrana“, „Nevesta mora“, „Grad mostova“, „Grad vode“.

Rim

Rim

Rim,  poznat je još i kao Prestonica sveta (Caput mundi), Večni grad (la Città Eterna), Apostolski prag (Limen Apostolorum), Grad sedam brežuljaka (la città dei sette colli) ili jednostavno Grad (l’Urbe).  Zahvaljujući kulturnoj svesti rimskih vladara i njihovoj sklonosti ka lepim umetnostima, Rim je poznat kao antički, renesansni i barokni centar Evrope.

Pariz - Luvr noću

Pariz – Luvr noću

Pariz, grad ljubavi, grad svetlosti, umetnosti i kulture, sa svojim šarmantnim ulicama, slavnim palatama, divnim parkovima i čuvenom kuhinjom i vinima, zaista jeste jedna savršena romantična destinacija.

Sve dodatne informacije i rezervacije možete dobiti u agenciji Solaris Travel u Gimnazijskoj 25 svakog radnog dana od 09.00 do 19.00, lično ili na telefon 023610007.  Sve aktuelne akcijske ponude pratite na našoj FB stranici.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh