I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Provedite magično leto uz Magic Travel 023

Nezaobilazna Grčka, prelepa Turska, kao i uvek šarmantni Egipat, očaravajuće su destinacije za Vaš letnji odmor.

Pored navedenih destinacija u turističkoj agenciji Magic Travel 023 možete bukurati i strane turoperatere (Thomas Cook, Tui Reise Center,… ).

– U mogućnosti smo da i ovu uslugu da ponudimo našim putnicima, jer imamo ugovor o poslovnoj saradnji sa Schmetterling Travel – om. U našoj agenciji mozete rezervisati i avio karte ka svim svetskim destinacijama – poručuju iz turističke agencije Magic Travel 023.

Bodrum (Turska)

AVIO KARTE

Sve promotivne ponude vodećih avio kompanija kao što su: Air Serbia, Turkish Airlines, Qatar Airways, Etihad, Air France, Alitalia, Lufthansa, Lot Polish, Aegean Airlines i drugih možete upravo u ovoj agenciji, koja se nalazi u prizemlju TC Renesansa, u centru Zrenjanina.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Takođe, sve Low Cost kompanije kao što su: Wizz Air, Ryanair, Vueling, Pegasus, EasyJet, Transavia, Fly Dubai,…. možete rezervisati u Magic Travel – u.

KONTAKT

Za više informacija i ponuda, posetite sajt www.magictravel023.rs, pozovite na 060/3335728, ili posetite na adresi Kralja Aleksandra I Karađorđevića br. 15/4, TC Renesansa.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh