I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Globo Tours

Proslava Nove godine 2016. u gradovima Evrope – first minute

Kažu da je ulazak u novu kalendarsku godinu prilika da se pozdravimo sa svim onim stvarima koje su prošle, koje nam nisu prijale, i da tog istog trenutka treba raširiti ruke u susret novoj godini.

Nova godina predstavlja izazov koji traje 365 dana, to je nova prilika koju treba dočekati dostojanstveno i spremno.

Upravo taj prelaz iz stare u novu godinu treba da bude poseban – neobičan, svečan i možda dalek. Dalek toliko da se nađete u nekom drugom gradu, okruženi nesvakidašnjom atmosferom.

Iako smo tek zagazili u oktobar, Evropa se već sprema da u noći prelaza stare u novu godinu dočeka veliki broj gostiju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Među prvima, Turistička agencija „Globo tours“ predstavlja rani booking kojim možete da ostvarite veoma dobre popuste ukoliko se do 15. oktobra opredelite za jedan od evropskih gradova u novogodišnjoj noći.

Pored izuzetno povoljnih cena, ponuđeni su i all inclusive programi kod kojih su i izleti uračunati u cenu.

BUDIMPEŠTA – 5 DANA 99 EVRA

Priča o tri grada koji je postao jedan. U starom Budimu Vas dočekuje antička, a u brdovitom delu Budima srednjovekovna atmosfera, a sa druge strane Dunava – ravna Pešta sa najlepšom građevinom grada Parlamentom i širokim bulevarima, među kojima se posebno ističe Andrasi bulevar – imitacija pariskih Jelisejskih polja. Predivna u svako doba godine, posebno rascvetana u proleće, mesto je koje se mora videti.

Više informacija OVDE

budapest

ATINA – 6 DANA 149 EVRA (115 EVRA)

Na krajnjem jugu polustrva Atike, nalazi se glavni grad Grčke – Atina. Ova više milionska metropola, od svog postanja preživela je uspone i padove kao malo koji grad na svetu. Grčka kolevka evropske civilizacije počinje i razvija se u ovom i oko ovog grada, nazvanog po boginji mudrosti Atini, jednog od najstarijih gradova Starog kontinenta.

Više informacija OVDE

BUDIMPEŠTA-BEČ – 5 DANA 159 EVRA (129 EVRA)

Više informacija OVDE

vienna

ISTANBUL – 6 DANA 149 EVRA (115 EVRA)

Istanbul – prirodna vrata između Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da fascinira. Večni grad – Novi Rim, Konstantinopolj i Carigrad na kulturnoj baštini staroj preko 2000 godina pruža vam neverovatnu priliku da upoznate najveća dostignuća najvećih civilizacija: helenske, rimske, vizantijsko-hrišćanske i
otomanske.

Više informacija OVDE

istanbul

OBALA CVEĆA LIGURIJA – 6 DANA – 179 EVRA (149 EVRA)

Ligurija (obala cveća) – je dugačak obalni poja smešten izmedju mora i planina koje se uzdižu strmo iza nje.Podeljena je na zapadnu i istočnu obalu. Zapadna (Rivijera Ponente) sa festivlskim San Remom ima svoj nastavak preko francuske granice i tada se zove Azurna obala.

Više informacija OVDE

liguria

OHRID – 5 DANA – OD 49 EVRA

Kristalno bistre vode Ohridskog jezera i kvalitetni smeštaj čine ovaj grad magnetom za turiste tokom leta, ali i tokom novogodišnjih praznika. Tada se mali Ohrid, sa svojim kaldrmama i slikovitim crkvama, pretvara u živahno mesto
prepuno zabave.

Više informacija OVDE

ohrid

SOLUN – 5 DANA – 129 EVRA (105 EVRA)

Jedan od najstarijih gradova Evrope,a drugi po veličini grad u Grčkoj, Solun će vas sigurno osvojiti svojom bogatom kulturnom tradicijom, očiglednom bliskošću sa našim krajevima i šarmom Mediterana.

Više informacija OVDE

solun

Detaljne informacije o datumima i programu putovanja mogu se dobiti u Turističkoj agenciji „Globo tours“ na Bulevaru Milutina Milankovića bb(preko puta caffe Papagaja), ili pozivanjem broja 023.510.427

Posetite njihovu Facebook stranicu Globo tours i sajt www.globotours.rs

Foto: lhtravel.hudoublemesh.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh