I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Pronašli smo prelep prostor za dečiji boravak i proslavu rođendana

Nedavno renovirani Studio za kreativno odrastanje dece „Winnie the Pooh“ postao je jedno od najlepših prostora u gradu za boravak dece, održavanje kreativnih radionica ali i za proslavu dečijih rođendana.

Uz pomoć profesionalaca kojima je na prvom mestu bila dečija bezbednost, prostor je dobio funkcionalan i moderan izgled, u potpunosti prilagođen dečijoj igri, učenju i odmoru. Studio je podeljen na dva dela – onaj u kojem deca koja su u boravku ili u kreativnim radionicama, provode najveći deo dana, kao i onaj u kojem obrokuju i koji istovremeno, u vreme rođendana, služi za okupljanje odraslih gostiju. Studio ima i prostrano dvorište opremljeno spravama za dečiju igru i rekreaciju.

– Ove godine naš studio proslavlja deset godina rada. Poverenje koje nam mališani i njihovi roditelji ukazuju svake godine je najveća nagrada za protekli period i trud koji smo uložili. Najbolju potvrdu o njihovom poverenju dobijemo onda kada nam se vraćaju deca iz istih porodica, braća ili sestre onih mališana koji su kod nas stasali i odavde krenuli u školu, kaže Gabriela Linjački iz Studija za kreativno odrastanje dece „Winnie the Pooh“.

Studio „Winnie the Pooh“ ima trostruku namenu – služi kao boravak (za decu od 2,5 do 6 godina), kao rođendaonica (za decu do 9 godina) i kao mesto u kojem se tri puta nedeljno održavaju kreativne radionice (za decu od 3 do 7 godina). Krenimo redom…

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

BORAVAK DECE

U Studiju za kreativno odrastanje dece „Winnie the Pooh“ u toku je upis nove generacije dece za mališane od 2,5 do 6 godina. Maksimalan broj dece koji se prima je 15.

Boravak se otvara u 7, a prijem dece traje do 9 sati. Roditelji mogu doći po decu u 12, 13 ili 16 časova. „Winnie the Pooh“ radi od ponedeljka do petka, čak i tokom celog leta. Najkraće boravke biraju oni roditelji koji možda i ne rade, ali žele da se njihovo dete par sati druži sa ostalom decom, da se socijalizuje i da usvoji neka početna znanja. Pun boravak najčešće uzimaju roditelji koji zbog prirode posla nemaju kome da prepuste brigu o detetu. Bez obzira za koji se roditelji boravak odluče, deca imaju obezbeđene obroke – doručak, ručak i užine.

Sa decom rade vaspitačice, dvojezično, i na srpskom i na mađarskom.

NOVO U PONUDI

Boravak dece 2 puta nedeljno (utorkom i četvrtkom), i 3 puta nedeljno (ponedeljkom, sredom i petkom) do 12h.

FANTASTIČNI POPUSTI PRILIKOM UPISA

  • 20% popusta za one koji se upišu u septembru
  • 15% popusta za upis u oktobru
  • 10% popusta za upis u novembru

Oni koji se budu upisali u septembru imaće pravo da koriste čak i oktobarski i novembarski popust, kao i oni koji se upišu u oktobru – koristiće popust iz tog meseca, i iz narednog – novembra.

KREATIVNE RADIONICE

Kreativne radionice organizuju se dva puta nedeljno i namenjene su deci od 3 do 7 godina. Poslednjih godina ove kreativne radionice su izuzetno popularne, naročito kod dece koja tek treba da krenu u boravak, te se smatraju dobrim za prilagođavanje i postepeno integrisanje sa ostalom decom. Traju sat i po vremena, a održavaju se u terminima: utorkom ili četvrtkom od 17 do 18,30h,  i subotom od 10 do 11,30h.

Vaspitačice pripremaju radionice na raznovrsne teme – Voće i povrće, Morski svet, Moj omiljeni slatkiš, Vile i vilenjaci, i sve ono što se trenutno dopada mališanima.

TRENUTNA AKCIJA – jedno dete koje je upisano na kreativne radionice, može povesti još jednog drugara – GRATIS!

Cena po radionici je 500 dinara.

PROSLAVA ROĐENDANA

Kada se Studio „Winnie the Pooh“ pretvori u rođendaonicu, mnogi kažu da je upravo ovo najlepši prostor u gradu u kojem deca mogu da proslave rođendan. Ambijent je jednako prijatan i prilagođen i za decu i njihove roditelje i goste. Namenjen je proslavi rođendana dece uzrasta od 1 do 9 godina. Kapacitet za proslavu je 25. dece i 25 roditelja.

U zavisnosti od uzrasta, prilagođavaju se i aktivnosti i igre. Ovde su dostupni lavirint, bazen sa lopticama, Nintendo, face painting za svako dete. Za svaki rođendan dostupna su dva animatora (vaspitača) i dva lica iz osoblja ovog studija. Ova rođendaonica obezbeđuje pozivnice, pribor za posluženje, a po želji roditelja, odnosno organizatora slavlja, poslužuju se kafa, napitci, sokovi, voda. Uskoro će u ponudi biti i hrana poput peciva, pica, mesnih specijaliteta, koje će roditelji takođe moći, po svojoj želji, da uključe u ponudu. Oni roditelji koji za svoje slavljenike i sada žele dodatne usluge poput keteringa, profesionalnog fotografa, kostimiranih animatora, mogu to i dobiti.

TERMINI ZA PROSLAVU ROĐENDANA:

Radnim danima
16,30 do 18,30h
19 do 21h

Subotom i nedeljom
9 do 11h
11,30 do 13,30h
14 do 16h
16,30 do 18,30h
19 do 21h

Na sve cene za proslavu rođendana, Studio za kreativno odrastanje dece „Winnie the Pooh“ do kraja 2017. godine daje 10% popusta

Na njihovoj Fejsbuk stranici Studio za kreativno odrastanje dece „Winnie the Pooh“  svakog meseca su dostupni razni popusti i pogodnosti, koje koristi veliki broj roditelja za svoje mališane.

„WINNIE THE POOH“

BRANKA RADIČEVIĆA 3, ZRENJANIN

pooh.creative@gmail.com

061/5000025

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh