I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Promo karavan : „Bez po muke, Fiat u ruke“

Lanac „Persu“ marketa, u saradnji sa zrenjaninskom firmom „Točak Auto“, organizuje putujući karavan kroz sva naseljena mesta u kojima  Persu poseduje maloprodajne objekte. Cilj ove velike akcije je promocija novog Fiatovog modela „500L“.

fiat persu fiat u ruke

U okviru karavana, „Persu“ promoteri anketiraće zainteresovane građane i potrošače i prikupljaće njihove podatke u cilju kasnijeg redovnog obaveštavanja o povoljnostima koje nude „Persu“ marketi i „Točak auto“.

„Planirano je da karavan obiđe sva naseljena mesta u kojima posluju „Persu“ marketi – od Izbišta na jugu, Ruskog sela na severuVojvodine i Kule u zapadnom delu. Tokom septembra i oktobra obići ćemo svih 56 mesta u kojima posluje trgovinski lanac „Persu marketi“, kažu u menadžmentu te kompanije.

„Točak Auto“ kroz ovu akciju želi da što većem broju građana pruži mogućnost da se upoznaju sa vozilom „Fiat 500L“, koji je ove godine najveći hit u Srbiji.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

„Ovaj model vozila veoma je atraktivan, i očekujemo da će građani u manjim sredinama pokazati veliko interesovanje za ovu akciju“, kažu organizatori.

 „Fiat 500L“ model je koji poseduje svetski kvalitet, a sa druge strane, brojne povoljnosti kao auto domaće proizvodnje.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh