I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

U auto školi Mile BiV prolećna akcija još uvek u toku

Zrenjaninska auto škola Mile BiV u Zrenjaninu posluje već više od 13 godina i u svom dosadašnjem poslovanju pomenuta škola imala je prilike da održi obuku velikom broju kandidata što iz Zrenjanina, što iz okoline.

 

Ova auto škola obukom vozača za AM, A1, A, B, F kategorije bavi se već više od 13 godina, i kako navode, iza sebe su ostavili veliki broj odličnih vozača i zadovoljnih polaznika.

Više od 13 godina, naša auto škola obučava što mlađe, što one malo starije i iskusnije potencijalne vozače, koji su, sa sigurnošću tvrdimo, naučili kako da pre svega bezbedno i spretno učestvuju u saobraćaju, poručili su iz škole Mile BiV.

Prolećna akcija još uvek u toku

Pre 30 dana, auto škola Mile BiV je organizovala veliku prolećnu akciju kako bi svojim sugrađanima i potencijalnim kandidatima u što većem procentu olakšala celokupan proces polaganja željene kategorije i ohrabrila buduće kandidate da se odluče na takav finansijski potez.

Smatramo da je vozačka obuka jedan ozbiljan finansijski poduhvat, te smo se iz tog razloga odlučili na našu prolećnu akciju. Broj kandidata je ograničen, a zbog interesovanja je i mesta u našim terminima sve manje, zato nemojte propustiti ovakvu priliku, dodali su.

Više detalja o prolećnoj akciji možete pročitati ovde

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Mile BiV obuka vozača nalazi se na adresi Cara Dušana 3, a više informacija o akciji možete dobiti na njihovom web sajtu www.autoskolamilebiv.com ili pozivom na sledeće brojeve telefona:

  • 062 / 60 – 99 – 88
  • 069 / 74- 17 – 70
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh