I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Globo Tours

Prolećeno putovanje za 99 evra – Ljubljana, Bled, Klagenfurt

Produženi vikend u prvim danima proleća prava je prilika za obilazak atraktivnih evropskih odmarališta i gradova.

Putovanje koja će vam probuditi čula i emocije, pružiti pogled na neverovatne prizore, zadovoljiti gastronomske apetite raznolikim specijalitetima, vodi nas u srce Slovenije – direktno iz Zrenjanina.

Assumption of Mary Pilgrimage Church, Lake Bled, Slovenia

Agencija „Globo turs“ priređuje ovo četvorodnevno putovanje početkom aprila, kada su vremenski uslovi za putovanje i izlete najprijatniji. Cena aranžmana od 99 evra za četvorodnevno putovanje i spisak brojnih lokacija za obilazak, izuzetno je povoljna, a vaš zadatak je da se postarate za slobodan produženi vikend.

Magični Bled, istorijsko jezgro Ljubljane i lepota uređenog Klagenfurta ostaće vam u najlepšem sećanju…

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

1.DAN (četvrtak, 09.04.) ZRENJANIN/BEOGRAD – LJUBLJANA

Polazak iz Zrenajnina u večernjim časovima. Vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim pauzama zbog graničnih formalnosti, odmora i osveženja.

2.DAN (petak, 10.04.) LJUBLJANA – KLAGENFURT

Dolazak u Ljubljanu u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel Park 3, u centru grada. Slobodno popodne. Poludnevni izlet do Austrije i obilazak Koruške prestonice Klagenfurta – odlazak do centra i kraći obilazak istorijskog jezgra grada uz razgledanje (oko 1 sat): Nojer plac sa prelepom Fontanom zmaja (amblem grada), Katedrala, Landhaus – sedište Koruškog parlamenta… Slobodno vreme (oko 2 sata) za individualne aktivnosti, šetnju do jezera Verter, posetu zabavnom parku Minimunds (replike najčuvenijih svetskih gra evina) ili šoping centru „City Arkaden“ (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN (subota 11.04.) LJUBLJANA

Doručak. Panoramsko razgledanje Ljubljane u pratnji vodiča: Plečnikova Ljubljana, Zmajski most – simbol grada, sagradjen u XIX veku, na kom se nalaze 4 zmaja koji predstavljaju simbol Ljubljane, Plečnikove arkade, Katedrala Sv. Nikole – sedište biskupije, Tromostovlje – čuvena tri pešačka mosta na reci Ljubljanici, Prešernov trg – Glavni gradski trg sa spomenikom France Prešernu, najvećem slovenačkom pesniku, Franjevačka crkva, Gradska opština Ljubljane….. Slobodno vreme u centru grada. U večernjim satima pozivamo Vas na večeru u tipičnu slovenačku kmetiju (seosko imanje) u okolini Ljubljane (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN (nedelja 12.04.) LJUBLJANA – BLED – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Kraća vožnja do Bleda, jedne od najpoznatijih turističkih destinacija Slovenije. Slobodno vreme na Bledu za šetnju pored jezera, obilazak crkvice ili vožnju brodićem (individualno); predlažemo da uz kafu probate i čuvene krempite za koje domaćini tvrde da su najbolje na svetu. Polazak za Srbiju oko 14h. Vožnja kroz Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Očekivano vreme dolaska u Zrenjanin/Beograd u kasnim večernjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim
prelazima). Kraj programa.

CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U EVRIMA PO OSOBI: Hotel Park *** : 99 EUR

ylovenia

Dodatne informacije u vezi aranžmana mogu se dobiti direktno u Turističkoj agenciji „Globo tours“, na Bulevaru Milutina Milankovića bb (preko puta kafea Papagaj) ili pozivanjem broja 023.510.427

Posetite njihovu Facebook stranicu Globo tours i sajt www.globotours.rs

Foto: mondoviaggi.info

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh