I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Proleće u Italiji – Lido di Jesolo, Venecija, Padova, Sirmione…

severna-italija-minos

POLAZAK – 28. APRIL

1 . dan ZRENJANIN

Polazak u večernjim satima satima. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Lido di Jesolo

2. dan VENECIJA

Odlazak do luke Punta Sabione, vožnja brodićem do Venecije. VENECIJA je jedan od najlepših gradova na svetu koji leži na 118 ostrva. Turiste očekuje upoznavanje sa nekadašnjim centrom Mletačke Republike veličanstvene arhitekture, koja odoleva vekovima. Šetnja trgom Svetog Marka, obilazak istoimene crkve, zvonika, Duždeve palate, satne kule, čuvenog Mosta uzdaha, mosta Rialto, najvećeg mosta u gradu koji premošćuje kanal Grande. Crkva Santa Maria dela Salute i druge znamenitosti. U kasnim popodnevnim satima polazak u LIDO DI JESOLO. Smeštaj u hotelu, noćenje.

3. dan LIDO DI JESOLO

Doručak. Nakon toga fakultativni polazak za Padovu i Veronu, Sirmione.

PADOVA Dolazak u grad na severoistoku Italije,sa dugom istorijom i sa najočuvanijim starim jezgrom. Obilazak najznačajnijih istorijskih spomenika u gradu kao što su: Bazilika Sv.Antona, Trg prato del Vale jedan od simbola grada, glavna katedrala Duomo Deglo Scrovegni, kapela Degli Scroveni,poznata po freskama u Padovi osnovan 1222.g. Polazak za Veronu.
VERONA Razgledanje grada – Arena iz I veka, trg Sinjoria, kuća Kapuleti (julija), trgovi.   Bra i Erbe u centru grada sa mauzolejom Skaligera,palatama Barbieri i Mafei i drugo. Nastavak puta do mesta Sirmione na jezeru Garda.
SIRMIONE Mesto smešteno na uskom poluostrvu što mu sa srednjovekovnim zidinama daje posebnu draž. Glavni simbol Sirmiona su Katulove pećine, zamak Scaliger iz 13. veka,Crkva Santa Maria Maggione iz 15 veka, crkva San Pietro in Mavino iz 14 veka. Mesto je takođe poznato po svojim termalnim izvorima. Povratak u Lido Di Jesolo. Noćenje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

4. dan LIDO DI JESOLO

Doručak. Napuštanje hotela, polazak za Trst. Odlazak u Tržni centar-outlet Centro Piave u Noventa di Piave, poznat po velikom broju prodavnica sa markiranom robom. Nastavak puta ka Trstu. Trst je važan grad i luka na Jadranskom moru smešten u istoimenom zalivu. Obilazak starog jezgra grada sa posetom Srpskoj pravoslavnoj crkvi Sv. Spiridona koja se nalazi u samom centru grada na trgu Ponte Roso. Posvećena je Sv. Spiridonu čudotvorcu. Polazak za Srbiju preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u kasnim večernjim satima.

5. dan ZRENJANIN

Dolazak u kasnim večernjim satima ili u ranim jutarnjim satima

CENA ARANŽMANA:……….. 118 € (u dinarskoj protivvrednosti-srednji kurs NBS na dan uplate)

Aranžman obuhvata:

-prevoz turističkim autobusom (DVD, AC, mikrofon) na navedenoj relaciji.
-smeštaj u hotelu 3* u Lidu na bazi 2 ND
-obilazak Venecije,Verone, Padove i Sirmione-a u pratnji stručnog vodiča
-usluge licenciranog vodič na putu
-troškovi otrganizacije

Aranžman ne obuhvata:

-brodska karta-vaporeto Punto Sabioni-Venecija-Punto Sabioni
-fakultativne izlete
-polisu medjunarodnog zdravstvenog osiguranja
-ostale ne navedene lične troškove

Više detaljnih informacija o načinu plaćanja pogledajte na web stranici minostravel.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh