I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Otvorena vrata Apple trening provajdera: Upoznajte programski jezik Swift

Otvorena vrata sa temom „Protokol Orijentisani novi programski jezik Swift”, održaće se 10. novembra na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin”. Sa početkom u 17 časova u velikom amfiteatru, moći ćete da se upoznate sa Swiftom, jezikom koji je za samo dve i po godine postao jedan od najpopularnijih i najtraženijih programskih jezika današnjice.

PROGRAMSKI JEZIK SWIFT 

Otvorena vrata na fakultetu biće prilika za sve zainteresovane da porazgovaraju na ovu temu i dobiju sve potrebne informacije od Apple sertifikovanog trenera. Ovo je odlična prilika da se upoznate sa mogućnostima novog programskog jezika i trenutnoj potražnji na tržištu rada.

Ovim putem biće predstavljena mogućnost da od sada ovaj kurs pohađate i u Zrenjaninu u Apple autorizovanom trening provajderu.

Otvorena vrata su namenjena upoznavanju uživo budućih polaznika sa profesorima i programom obuka i sertifikacije.

Trening Centar u Zrenjaninu zvanično počinje sa radom 15.decembra, a AATP Crossover besplatni pripremni časovi kreću u subotu, 16.12.2017.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kvalitetni uslovi za obrazovanje u IT-ju

Zrenjanin će na ovaj način, početkom rada Apple autorizovanog trening provajdera, moći da se pohvali da zaista ima kvalitetne uslove za obrazovanje, posebno kada je oblast IT-ja u pitanju.

Pogledajte u video prilogu više o ovom trening centru koji će nakon Beograda, otpočeti svoje kurseve i u našem gradu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh