I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Prodaja udžbenika za osnovce i srednjoškolce na tri i više rata

U knjižari „M&P Inc“ u Ulici Žarka Zrenjanina aktuelna je prodaja školskih udžbenika na rate. Dugogodišnje iskustvo i izuzetno povoljni uslovi prodaje udžbenika i ove godine su doprineli tome da brojni roditelji udžbenike za svoju decu kupe na proverenom mestu.

– Naša knjižara je prepoznatljiva po prodaji udžbenika dugi niz godina, pa tako i ove, sa nešto skraćenim rokom zbog epidemije i vanrednog stnaja, vršimo prodaju udžbenika za osnovne i srednje škole. U ponudi imamo komplete knjiga svih izdavača, a broj rata zavisi od dogovora. Svesni situacije kroz koju smo prošli tokom marta i aprila, prilagođavamo se mogućnostima roditelja kako bi im bar tako olakšali taj izdatak. Komplete knjiga je moguće kupiti na tri i više rata, kažu u knjižari „M&P Inc“.

Roditelje budućih pravaka koji su već dobili naziv izdavača, takođe čekaju spremni kompleti knjiga.

Porede udžbenika, pronašli smo izuzetno kvalitetne školske torbe i rančeve, sveske i školski izbor po najpovoljnijim cenama, uverivši se da ovde akcija traje cele godine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„M PRINT 023“ ŠTAMPARIJA ZRENJANIN

U sklopu knjižare „M&P Inc“ nalazi se i štamparija „M print 023“ koja nudi vrhunski kvalitet štampe na raznim materijalima. Iako mlada, ova štamparija je za kratko vreme stekla poverenje velikog broja privrednih subjekata zainteresovanih za štampu u komercijalne svrhe, ali i fizička lica – građani koji su upravo ovde pronašli pregršt ideja za originalne poklone sa personalizovanim porukama.

Tako se ovde mogu naći interesantne šolje u raznim bojama na kojima se po želji kupca štampaju fotografije ili poruke. Štampa na šoljama se kreće već od 450 dinara.

U ponudi štamparije „M print 023“ je štampa:

– PVC folija za grafiku na automobilu, brendiranje objekata – izloga, svetlećih reklami, reklamnih tabli
– reklamnih cerada i banera
– na tekstilu
– na šoljama
– flajera, brošura, plakata…
– vizit karti
– fototapeta

Kao posebnu tehniku izdvajamo štampu na slikarskom platnu – kanvasu. Omiljeno delo velikih umetnika, motive iz prirode, apstrakcije ili pak portrete, sada možete da poručite i ulepšate svoj dom ili poslovni prostor verodostojnom imitacijom ulja na platnu. Slika odštampana na kanvasu može biti izuzetno lep poklon. Vrlo popularne su i slike iz više delova (dvodelne i trodelne). Ukoliko nemate ideju kakvim motivom biste ukrasili prostor, u ovoj štampariji će vam ponuditi katalog sa izuzetno lepim rešenjima. Takođe, možete i sami doneti fotografiju koja treba da bude u dobroj rezoluciji.

Knjižara „M&P Inc“ i štamparija „M print 023“ nalaze se u Ulici Žarka Zrenjanina 45 u Zrenjaninu.

KONTAKT

023/515.641

023/515.821

064/6476781

knjižara: mp.inczr@gmail.com
štamparija: mprint023@gmail.com

..

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh