I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Prodaja sadnog materijala za prolećnu sadnju

Rasadnik JKP“Čistoća i zelenilo“ raspolaže širokim asortimanom lišćara, četinara, ukrasnog šiblja, višegodišnjeg cveća, kao i kalemljenim lišćarima, koji atraktivno izgledaju, a ovih dana počinje i velika prolećna prodaja sadnog materijala.

prolecna sadnja2015 druga strana

Iz širokog asortimana sadnica izdvajamo: javor, brezu, bagrem, vrbu, zlatni brest, hrast, dud, crvenolisnu bukvu, ukrasni glog, cvenolisnu šljivu, japansku trešnju, magnoliju, lešnik…

Iz asortimana kvalitetnog rasada cveća preporučujemo: daliju, muškatle, petunije, kadifice, ukrasnu koprivu… Takođe, rasadnik ima u ponudi i malč, koji ima višestruku ulogu. Osim što veoma dekorativno izgleda, malč sprečava isušivanje zemljišta, sprečava razvoj korova i reguliše temperaturu zemljišta.

– Od zaposlenih u rasadniku možete dobiti savet za koju vrstu biljke je pogodan određeni tip zemljišta, a takođe uz kupovinu sadnica nudimo i uslugu sadnje i uređivanja zelenih površina ispred poslovnog ili stambenog i dvorišnog prostora – istakla je Danijela Tančić, pr JKP „Čistoća i zelenilo„.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Rasadnik se nalazi u Radničkoj ulici bb, naselje Šumica, a radno vreme je radnim danima od 7 – 17 h i subotom od 7-15 h. Informacije se mogu dobiti i putem telefona: 023/562-107.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh