I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Auto Centar Cune

Auto Cune : Prodaja polovnih automobila u odličnom stanju

Auto centar Cune“, pored prodaje novih Škodinih automobila, kupcima nudi mogućnost kupovine polovnih vozila po povoljnim cenama na svom auto-placu u ulici Dimitrija Tucovića 45. 

U njihovoj ponudi je veliki izbor automobila različitih marki i godišta, od kojih je većina proizvedena posle 2000. godine. Nad svim vozilima izvršena je detaljna provera i procena vrednosti u auto servisu „Cune“, zbog čega kupci mogu biti sigurni da dobijaju pregledano i pouzdano vozilo.

polovno-vozilo

– Prilikom prodaje novih automobila, radimo po sistemu „staro za novo“, i od klijenata otkupljujemo njihova vozila kako bi im za tu vrednost umanjili cenu novog vozila. Preuzimamo vozila svih marki, zbog čega tržištu možemo da ponudimo veliki izbor polovnih vozila u odličnom stanju, priča za I love Zrenjanin vlasnik Auto centra „Cune“, Svetozar Velemirov.

PerSu marketi

BONUS ZA KUPCE – JEDNOGODIŠNJA GARANCIJA

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Svim automobilima koji iziskuju određene dorade i popravke, nedostaci se otklanjaju u auto servisu ovog ovlašćenog prodavca i servisera „Škodinih“ vozila. Izuzetna pogodnost jeste jednogodišnja garancija na svaki kupljeni polovni automobil.

– Naša briga i obaveza je da sva vozila koja nudimo, profesionalno pregledamo i dovedemo ih u potpuno  ispravno stanje za vožnju i saobraćaj. „Bezbednost i sigurnost u vožnji“ je naš moto, i odnosi se na svakog našeg klijenta, kaže Velemirov.

Ukoliko kupci imaju želju za vozilom određene marke ili boje, postoji mogućnost za poručivanjem, kaže naš sagovornik.

U odnosu na kupovinu polovnih automobila na auto pijacama ili putem internet sajtova, prednost kupovine na auto placu „Cune“ je da kupljeno vozilo, pored garancije, ima i preporuku servisa uz mogućnost zamene za mlađe.

kupac (1)

Sve dodatne informacije možete dobiti u prodajnom salonu Škodinih vozila “Auto Cune” u ulici Nikole Pašića 44 u Zrenjaninu, koji je radnim danima otvoren od 8 do 16 časova, a subotom od 8 do 14 časova.

Informacije o svim „Škodinim“ modelima za koje se može dati staro vozilo,  pogledajte na zvaničnoj web stranici www.autocentarcune.rs 

Kontakt telefon  023/523.396, 060/053.58.28

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh