I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Probajte napitak za celu porodicu – „Van Pur Malt“

U maloprodajnim objektima „Valor“ može se kupiti osvežavajuće piće izuzetnog kvaliteta – „Van Pur Malt“, koje stiže direktno sa tržišta Poljske.

Reč je o vrhunskom bezalkoholnom napitku od ječmenog slada i hmelja.

van-pur-malt-drink-valor

– Znajući da Zrenjaninci ne mogu da prežale čuveni „Euro Malts“, rešili smo da im ponudimo do sada najpribližnije piće, a receptura tamnog slada „Van Pur Malta“ potvrdiće da smo uradili pravu stvar, kažu za portal I love Zrenjanin u „Valoru“.

Precizna kombinacija najfinijih zrna ječma kao bogatog izvora proteina i minerala, vode i hmelja, čini „Van Pur Malt“ pićem koje u potpunosti zadovoljava potrebe aktivnog života.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Zbog kvalitetne sadržine, ovaj napitak je omiljen celoj porodici, a budući da ne sadrži alkohol, dopašće se i deci. Interesantno je da ga u inostranstvu mahom koriste sportisti koji uvek tragaju za brzom i efikasnom dopunom energije.

U 2014. godini „Van Pur Malt“ je dobio prestižnu nagradu superiornog ukusa od strane Međunarodnog instituta za ukus i kvalitet.

Firma „Valor“ kao jedini zastupnik prodaje ovog novog pića, omogućilo je kupcima da i van njihovih maloprodaja pronađu ovaj proizvod, pa je tako već sada dostupan u pojedinim trgovinskim objektima, kafićima i restoranima, a u budućnosti biće prisutan na sve većem broju mesta.

Iznenađenje za potrošače predstavlja i cena ovog sjajnog pića – u akciji koja traje do 15. marta u svim maloprodajnim objektima Valora, limenka od 0.5l koštaće 59,90 dinara što je ubedljivo najbolja cena ove vrste napitaka na tržištu.

Probajte nešto novo, podsetite se ukusa za kojim nostalgično žudimo!

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh