I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Probajte fantastični Karamalz po izuzetnoj ceni i osvojite nagradu

Ljubitelji jedinstvenog ukusa ječmenog slada kojima alkohol nije presudan da za zadovoljstvo i osveženje, sada u ponudi imaju potpuno novo piće čija potražnja raste munjevito.

„Karamalz“ je uvek dobar izbor – u dnevnoj ili večernjoj varijanti, uz kafu ili obrok. Njegovi sastojci će jednom rečju osvežiti vaš organizam.

karamalz-srbija1

Već sada,  ovo bezalkoholno piće od ječmenog slada, hmelja i vode sa visokim procentima vitamina B kompleksa, osvaja je simpatije Zrenjaninaca svih uzrasta, a svi oni  koji žele da probaju ovo izuzetno piće imaju priliku da ga ovog vikenda kupe po akcijskoj ceni u Gomex Totalu.

Pored akcijskih cena kupci će dobijati rančeve, cool bagove, čaše, otvarače. Promocija Karamalza će trajati 10. i  11. aprila – petak, subota.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Odličan efekat Karamalza proverili su i sportisti, pa će tako ovo piće biti „zlatan sponzor“ Basketball cupa u Zrenjaninu od 9. do 11. aprila.

 

Karamalz poseduje izuzetnu  nutritivnu  vrednost jer pored prostih i složenih ugljenih hodrata sadrži i belančevine, bogat je minerlima i vitaminom E, A, B zbog čega se preporučuje deci, sportistima i trudnicama. 

karamalz

 Sve informacije o Kraramalzu možete dobti na zvaničnoj facebook stranici

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh