I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Privatna srednja škola Zrenjanin – Upis i dalje otvoren za vanredne učenike

 Privatna srednja škola Zrenjanin i dalje ima otvoren upis za vanredne učenike, kao i za one kojima je potrebna dokvalifikacija ili prekvalifikacija.

Privatna srednja škola Zrenjanin funkcioniše po programu i u saradnji sa privatnim školama iz Pančeva i Novog Sada.  Ove škole su osnovane Rešenjem Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i kulturu.

Sa aspekta zakonskog tretmana potpuno su izjednačene sa državnim školama u Srbiji.

SREDNJA ŠKOLA „SAVA TEKELIJA“

Srednja škola za moderno obrazovanje „Sava Tekelija“ je pravni naslednik Srednje informatičke škole, čiji je osnivač bio Fakultet za menadžment u Novom Sadu, sada već davne 2007. godine. Školske 2019/2020 odlukom Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine naziv škole promenjen je u Srednja škola “Sava Tekelija”.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Rad nastavnika i stručnog osoblja je transparentan i pod konstantnim nadzorom stručnih lica i supervizora iz oblasti metodike nastave, što garantuje konzistentnost u pristupu, ali nesumnjivo i sam kvalitet.

Misija škole je pre svega sveobuhvatno, moderno obrazovanje koje se ne odriče tradicionalno najbolje utemeljenih metodičkih obrazovnih praksi, a u cilju stvaranja kadrova, čija će kompetencija da ih izdvoji od konkurenata na tržištu rada ili pri upisu na fakultete ili druge ustanove visokog obrazovanja.

EKONOMSKO MENADŽERSKA ŠKOLA

Ekonomsko-menadžerska škola Pančevo je privatna srednjoškolska ustanova, osnovana Rešenjem Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i kulturu broj: 106-22-00206/2006-01, od 28.09.2006. godine. Škola je sa aspekta zakonskog tretmana potpuno izjednačena sa državnim školama u Srbiji. Njen rad se svodi na realizovanje određenih vrsta formalnog (kvalifikacionog) i neformalnog (funkcionalnog) obrazovanja u područjima ekonomije, prava i administracije, trgovine, ugostiteljstva i turizma.

Naša škola teži da se svojim ukupnim radom što više prilagodi tekućim i budućim zahtevima konkretnog tržišta rada. U tom smislu u Školi su razvijene određene aktivnosti zasnovane na principima rada savremenih srednjih škola u svetu, u koje naročito spada veoma efikasan sistem vanrednog obrazovanja i prekvalifikacije koji je izrazito primeren zaposlenim i drugim licima bez obzira na njihovu udaljenost od Škole, što predstavlja našu bitnu komparativnu prednost.

Sve ovo ukazuje, kako na nivo usklađenosti naše Škole sa zahtevima konkretnog tržišta rada i trendovima savremenog obrazovanja, tako i na njene komparativne prednosti na domaćem tržištu obrazovanja.

U PONUDI SU SLEDEĆI SMEROVI:

Ekonomski tehničar
Pravni tehničar
Finansijski tehničar
Tehničar obezbeđenja
Kulinarski tehničar
Ugostiteljski tehničar

ELEKTRO – SMEROVI IV GODINE:

Elektrotehničar elektronike
Elektrotehničar energetike
Elektrotehničar računara

III godine:

Elektro monter mreža i postrojenja

GIMNAZIJA

Prirodno – matematički
Računarstvo i informatika

III – godišnji smerovi:

Poslastičar
Kuvar
Konobar

KONTAKT

Tel: 0612575669

E – mail: privatnesrednjeskolezr@gmail.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh